výměna čepu ramen - nutná geometrie?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
výměna čepu ramen - nutná geometrie?
Cus poradite nekdo? Mám ramena na autě dělány tak, ze maj vyměnitelné čepy. Ty jsou k rameni uchycené dvěma šrouby a k tehlici jedním šroubem který zajišťuje samotný kloub.
Musím tedy po výměně čepů za nové (když jsem na ostatní díly podvozku nesahal) na geometrii?
Musím tedy po výměně čepů za nové (když jsem na ostatní díly podvozku nesahal) na geometrii?
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
nutná nejni ale silně ji ke stavu našich cest doporučím ono je pak rozdíl ušetřit 700 nebo kupovat 2 pryže protože nemaj boky....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Hm nebudeme kupovat nic. Tvoje komentaře jsou někdy velice zajímavéslovacek.milos píše:si kupbepa píše:hoši jestli dělate i po spodních čepech geometrii pokažde tak si ji taky koupim to je potom zlatej dul
zlatej důl to není, zacáluješ a jak se něco vys.... vykrvácíš,
akorát to osírá peněženka majitele
Nutné není nic, ale ... To je takové šetření naprd. Když to uděláš bez tak ať to uděláš sebelépe tak to prostě netrefíš. Na každý díře se to lehce rozladí a k tomu přičteš tuhle netrefu.. Pak odepíš o rok dřív pneumatiky v kupní ceně za 2000 Kč místo toho, aby jsi nainvestoval do geometrie zd 500 - 700 Kč. Autoservisy co geo nemaj ti samozřejmě řeknou že to není potřeba atd.. Geo by se měla dělat víceméně co dva roky, tak jí jen uděláš teď.
ZZZzzzzZZZZzzzzzzZZZZZ