Prosím o radu nějakého odborníka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Prosím o radu nějakého odborníka
Mám vůz škoda superb r.v.2002, z ničeho nic mi pčestaly odemykat dveře u řidiče. Nejde ani dálkou a ani klíčem.Klíčem tedy jde,ale neaktivuje se motorer zámku,tudíž musím vzít dvakrát za kliku,aby se dveře otevřely.Zámek jsem měl 2x venku, mikrospínače OK (všech 5), motor taky a konekor na tišťáku bez studeného spoje. Na autě se to jeví tak,že klíčem otevřu a zavřu všechny dveře,jen ne ty u řidiče,ale nezhasne kontrolka ve dveřích a tak se spoušté alarm.Musím tedy odemknout dálkou, dveře se sice neodemknou,ale přestane blikat kontrolka safe a pak odemknu klíčem,ale taky bez aktivace motorku.Alarm nehouká.Nesetkal se někdo prosím s něčím podobným? Řešil jsem to už dříve na fábii,octávce a passatu.Vždy problém v zámku a opravil jsem,ale tady fakt nevím.Díky za každý potřeh
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
Komfortku u Superba dali inženýři opět přímo pod nohy řidiče do největšího vlhka. tato chyba se táhne už od Passatů asi 20 let a pořád na to ještě nepřišli. Já už jsem to opravoval asi stokrát a to nejen na svém střepu. Buď jsou uhnilé piny přímo na komfortce nebo ve svazku co jde kolem levého prahu je několik elektických uzlů. Prostě slisované kabely do sebe. těch uzlů je tam asi šest a já je mně všechny zelené. Všechny jsem je rozpletl, očistil, spájel a pořádně zaizoloval. Od té doby mám zatím klid.
Fiat Ulysse 2,0JTD a AUDI A3 S-line 125kW
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
Tak jsem přeletoval všechny ty lisované spoje pod kobercem. Ty tři co jsem dělal kdysi a ještě jsem našle dlaší čtyři, taky jsem prostříkal všechny ty konektory (cca20) co jsou vedle pedálů a problém stále trvá. Dveře zamknou jak na dálku tak na klíč,ale neodemknou,pouze mechanicky přes klíč,ale i tak musím vzít 2x za kliku a ještě dálkou vypnou alarm,tak aby přestala blikat kontrolka safe