ahojte, poslední dobou se mi nějak nezdá chod motoru. Nedávno byli dělané rozvody a od té doby mi přijde chod motoru takový jako drsný, hrubější hlasitější. Mohli by to být špatně nastavené rozvody ? Někdo mi říkal že by to mohl být špatně nastavený předvstřik, je to možné? Auto v popise
dík za rady
To čo ti piše kubima to je cez vag vcds čo asi nemaš synchronizacia vačky voči kluke naj by bolo 0 ako piše ale nieje to vždy pravda tak najlepšie je to nastaviť na tu spotrebu na volnobeh cca 0,5 0,6l treba skušať a trafiť čo pyšeš že maš 0,8 to asi urobil rozvody na pripravky a pal preč další na rad to je kamarát bez vagu by som sa ani rozvodov nechytal
už jsem si myslel že mi to moc nejede a dneska jsem si měnil vzduchový filtr a totálně špinavý a na výkonu to šlo znát a celkem hodně u mě to je tak že v těch 1600-1800 otáčkách mě to malinko zarazí do sedačky a pak ve 2200 uplně až si říkám jestli to je vůbec možné
a jak je to u tebe?
Ve 2200 silnej zátah, mám tam chip asi 130kW. Turbo seřízený u profika, na požadavku je už daleko dřív ale prostě netáhne. Lehce nepravidelný chod pokud je motor pod zátěží v nižších otáčkách. Nejspíš semletá vačka. Nedávno jsem sedl do feldy 1.6 a uplně mě překvapoval ten zátah odspoda