Elektronická cigareta, Vapování
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Elektronická cigareta, Vapování
Tak se pochlubte co máte za MOD/Grip
Já používám EVIC VTC MINI + Melo 2
Já používám EVIC VTC MINI + Melo 2
BMW X5 E53 3.0D 135KW
Kouřil jsem přes 30let. Chutnalo mi to, člověk je družnější, zastaví s motorkou, dá si cigárko , pokecá a je mu fajn..Ale bohužel člověk v hospodě a hlavně v baru kouří až oči mhouří a to je mor, nic se nesmí přehánět. Nekouřím možná už 10 let, ale následky mám, plíce jsou citlivé a to nikdy nebývaly..V dílně mohl být jakýkoliv smrad z výfuku nebo benzinu a ani necekly.., potom dlouho jsem ucítil benzin nebo aceton a byl jsem v háji...Takže doporučuji se na to vykašlat pokud to jde co nejdřív, i když jsem nikdy nevěřil že to zvládnu, jde to./s kouzelnickou pomocí/
Jsem proti jakémukoliv zákazu, i když ten zákaz vlastně donutí kuřáka to omezit a on zjistí, že to jde i bez cigarety ,ale každý zákaz je omezování svobody a i když to zní nesmyslně, každý má právo na to, se rozhodnout sám.a třeba i umřít. A je pravda, že pokud je člověk mladý organismus si s tím poradí, bohužel ta závislost je kurva..Ale jsou lidé, kteří žádné závislosti/mimo asi tvrdých drog / nepropadnou..Ti to mají snažší.../mám jednoho doma..
Jsem proti jakémukoliv zákazu, i když ten zákaz vlastně donutí kuřáka to omezit a on zjistí, že to jde i bez cigarety ,ale každý zákaz je omezování svobody a i když to zní nesmyslně, každý má právo na to, se rozhodnout sám.a třeba i umřít. A je pravda, že pokud je člověk mladý organismus si s tím poradí, bohužel ta závislost je kurva..Ale jsou lidé, kteří žádné závislosti/mimo asi tvrdých drog / nepropadnou..Ti to mají snažší.../mám jednoho doma..

nepropadat panice...
SVOBODA JEDNOHO KONČÍ TAM, KDE ZAČÍNÁ SVOBODA DRUHÉHO a nevidím důvod, proč by mě měl někdo na veřejném místě tímto (smradem) omezovat.jericho-3 píše: Jsem proti jakémukoliv zákazu, i když ten zákaz vlastně donutí kuřáka to omezit a on zjistí, že to jde i bez cigarety ,ale každý zákaz je omezování svobody a i když to zní nesmyslně, každý má právo na to, se rozhodnout sám.a třeba i umřít. A je pravda, že pokud je člověk mladý organismus si s tím poradí, bohužel ta závislost je kurva..Ale jsou lidé, kteří žádné závislosti/mimo asi tvrdých drog / nepropadnou..Ti to mají snažší.../mám jednoho doma..
Tel:776005385 Nový Bor