DO na kufor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- miroteplicky
- Přispěvovatel
DO na kufor
Zdravím, mám jeden problémik čo sa týka dialkoveho na kufor. kupil som si dialkove ovladanie dodatočne k original centrálu O1 1998. Všetko mi ide odomyka a zamiká. Ale ked chcem zapojit kabel na motorček kufra tak mi vždy vyhodí poistku. Ked prepnem dialkový spínač na mínusovu opciu tak sa a ni nepohne, ked prepnem na plusovú opciu tak mi vždy vyhodí poistku. Chcel som to zapojiť na motorček priamo v kufri. Nemal niekto podobný problém?? 
BMW e39 525tds
a tobě nejde otevřít kufr společně s centrálem nebo ho chceš odskočit samostatně?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- miroteplicky
- Přispěvovatel
ide mi spolu s centralom, ale chcel by som napojiť tak že ked je auto zamknute aby sa mi otvoril iba kufor a nie cele auto. A ešte je tu jedna maličkosť. Ked si nastavím dlžku impulzu na 3.5s tak pri zamknuti mi okna zavre a pri odomknuti otvori. Dá sa aby mi okna iba zatvaralo ??? lebo teraz v zime je to divne že mi otvori okna a padne sneh do nutra auta
Išlo by to odpojením kablika ktorý je v servomotore vodičových dverí?? Ten spínač ktorý slúži na zatverie okien ked sa podrží klúč
BMW e39 525tds
- miroteplicky
- Přispěvovatel
- miroteplicky
- Přispěvovatel
Aaaaale da sa to.... Kufrovy zamok by si musel ovladat plusovym impulzom, len na ten moment ked mu posielas impulz ho musis odpojit od povodnej instalacie, da sa to cez prepinacie rele.... Akurat ze.... Kufor odomknes, otvoris, zavries a....? Ostane odomknuty hoci cele auto je zamknute. Takze este toto treba doriesit.... Co sa tyka dotahovania okien, potrebujes impulz dlhsi ako 3,5 sec a takto predlzeny musi byt len zamykaci. Ty na tej jednotke nastavis 3,5s impulz ktory je urceny pre ovladanie pneumatickeho CZ a preto sa ti predlzi aj odomykaci impulz. Niektore jednotky ovladania to podporuju, niektore nie.... Da sa to riesit aj externym obvodom ktory si zoberie 0,5 s impulz z tvojej jednotky, predlzi ho na napr. 20s a posle do komfortky auta.... Ta potom na zaklade tohoto impulzu zamkne auto a aj zatbori okna
- miroteplicky
- Přispěvovatel
Dioda ti nepomoze, rj ma v klude na oboch poloch servomotora tvrdu kostru a ked potrebuje motorom pohnut tak jeden alebo druhy pripoji nachvilu na +12v. Cize ty ked das na motor 12v impulz das ho vlastne priamo na kostru a preto ti odpaluje poistku. Diodu tam nemozes dat, nefungovalo by ti reverzovanie motora od komfortky.... Jedine riesenie je rele...
- miroteplicky
- Přispěvovatel
Dotiahnutie okien sa da riesit niexcim takymto
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1
Napriklad....[/code]
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1
Napriklad....[/code]
- miroteplicky
- Přispěvovatel
- miroteplicky
- Přispěvovatel