vymena prevodovky sharan
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- patrik.kloucek
- Aktivista
vymena prevodovky sharan
zdar kluci,mam dotaz.Jde vymenit prevodovka na sharanu doma v garazi treba na kozickach a nebo je k tomu potreba velkej hever nebo nejaky zvlasni pripravky?uplne levej nejsem jen mi jde o to jestli to jde udelat?
Zrejme bude potreba podlozit motor a pak tu prevodovku nejak pustit dolu coz asi nebude sranda kdyz ma pomalu 40kg.diky
Zrejme bude potreba podlozit motor a pak tu prevodovku nejak pustit dolu coz asi nebude sranda kdyz ma pomalu 40kg.diky
- patrik.kloucek
- Aktivista
Jasný že to jde, akorát se ti bude při tom zvedlým předku ten motor furt převracet dozadu a budeš ho muset odtlačit kupředu. A vyndat celý to prodloužení poloosy abys s tím nemusel tolik zápasit. A ta 6q skříň něco váží, docela žvanec jí tam dávat sám.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
- patrik.kloucek
- Aktivista
- patrik.kloucek
- Aktivista
Tak přijed a mužem to společně zkusit. Vercajk a pivo s koralkou mám.... :-)fPája 19 píše:Nejde o váhu, ale spíš o to, jakej je to ježek v kleci. Mám taky holý ruce a dva malý hevery, tak by mě to taky zajímalo, jestli to jde hladce, nebo ne. 5q do tdi osobáku dám sám bez zadejchání, ale 6q v Sharanu jsem ještě nezkoušel.
Re: vymena prevodovky sharan
5° váží cca 40kgpatrik.kloucek píše:prevodovku nejak pustit dolu coz asi nebude sranda kdyz ma pomalu 40kg.diky
ako písaly ostatný, nejde ani tak o váhu ale skôr o prístup, dostať to tam, trafiť sa.. (zalatá škodovka

pozry sa pod ňu, kadial to budeš vyťahovať, čo všetko bude zavazdziať -a ak si na to trúfáš tak žožeň ešte niekoho(pravdepodobne budú chvíle keď ťa to omrzí že si sa do toho púšťal ale dá sa to..)
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
Já mám jen dvě ruce, proto píšu další ruky. I pětikvalt je super ve dvou a ne se s tím jebat solo...johnyM128 píše:sam to nedaš - je to váha a nieje to len tak.... nieje to feldablonn píše:Treba dve dalsi ruky. To nesezenes na tu chvilku?
GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
Zas tak zvědavej nejsem, ale až tady někdo napíše, že to jde levou zadní, tak sednu na kolo a přijedu se podívat na tu kořalku a mezitim to vyškubneš.patrik.kloucek píše:Tak přijed a mužem to společně zkusit. Vercajk a pivo s koralkou mám.... :-)fPája 19 píše:Nejde o váhu, ale spíš o to, jakej je to ježek v kleci. Mám taky holý ruce a dva malý hevery, tak by mě to taky zajímalo, jestli to jde hladce, nebo ne. 5q do tdi osobáku dám sám bez zadejchání, ale 6q v Sharanu jsem ještě nezkoušel.

Chytrý rady ve stylu "zaber!" nebo "dej do toho víc vzteku!" jsou ode mne samozřejmostí.

Oct asv 2000, DieselPower