Ahoj prosím o radu místní odborníky - mám Golfa IV TDI 66kW ALH a přijde mi že auto je docela líný a po změření za jízdy mi mechanik řekl že je pomalej nárůst výkonu (krouťáku) než je u techhle golfů běžný ale do nouzáku nepadá,nekouří,výborně startuje jak teplý tak studený,regulace turba se nepřidírá,váha je ok. Prý by to mohl být horší ventil N75 - je to možný? Dá se to nějak poznat (vyzkoušet)?
Díky
N75 a výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
N75 a výkon
radkin - Octavia CLHA
Zdary.Na Octě mam stejnej problém.Ventil jsem zkusil vyměnit za novej a bylo to stejný.Koupil jsem ho v origo prodejně Škoda.Když jim ho vrátíš ještě ten den tak tě vrátí prašule.Ale radši se domluv,nemusí bejt všude stejnej přístup k zákošům 

Octa 1.9TDI 110Hp + Sprint 764,turbo PD130, chip reesha
VW Passat BlueTdi 105kW
VW Passat BlueTdi 105kW
Aha tak čím by to mohlo být? Teď jsem to nechal čipovat a jede to parádně ale prý by to mělo být ještě lepší. A prý možná ten ventil. Měl jsem čipnutou oktavku 66kw ale ten golf po čipu jede líp ale když srovnám obě auta před čipem tak jela líp oktávka. Tak nevím.jiriace píše:Zdary.Na Octě mam stejnej problém.Ventil jsem zkusil vyměnit za novej a bylo to stejný.Koupil jsem ho v origo prodejně Škoda.Když jim ho vrátíš ještě ten den tak tě vrátí prašule.Ale radši se domluv,nemusí bejt všude stejnej přístup k zákošům
radkin - Octavia CLHA