Ahoj te,
mám problém s Octavii II FL 2008 77kw. Zamknu auto a ono se samo cca do 1min vždy odemkne. Všechny dveře jsou řádně zavřené. Diag mi píše závady přiložené na obrázku. Nevíte co to může být? Děkuji za rady
PS: když jsem zkoušel dveře byly všechny zamčené-než se tedy odemkly
Mas poskodeny zamok u spolujazdca, niektory z mikrospinacov. Mas to tam napisane, auto po case asi vyhodnoti, ze dvere nie su korektne zavrete a odomkne.
jednou jsem tenhle problém řešil na Oct I.
Bylo to v zámku 5.dveří.
Špatný spínač koncové polohy. Auto si každou chvíli myslelo, že ho chci klíčkem odemknout.
Může to být z jakéhokoliv zámku, ale do toho v 5. dveřích se dostává dost vlhkosti za jízdy.
Odpojoval jsem a nic nezjistil. A znovu skače chyba se zámkem, že je v prdeli. Kabelaž je taky OK. jak ve dveřich tak pruchodka mezi dveřmy. nemohl jsem to nějak rozkodovat?
možná když jsem nakládal věci tak jsem zmáčkl klíček v kapse, může to taky něco udělat?
Pidiluke píše:Odpojoval jsem a nic nezjistil. A znovu skače chyba se zámkem, že je v prdeli. Kabelaž je taky OK. jak ve dveřich tak pruchodka mezi dveřmy. nemohl jsem to nějak rozkodovat?
možná když jsem nakládal věci tak jsem zmáčkl klíček v kapse, může to taky něco udělat?
odpojils zámek u spolujezdce a zamkl dálkou do minuty se auto otevřelo
odpojils zámek v kufru zamkl dálkou a auto se za minudu odemklo
Pidiluke píše:Odpojoval jsem a nic nezjistil. A znovu skače chyba se zámkem, že je v prdeli. Kabelaž je taky OK. jak ve dveřich tak pruchodka mezi dveřmy. nemohl jsem to nějak rozkodovat?
odpojils zámek u spolujezdce a zamkl dálkou do minuty se auto otevřelo
odpojils zámek v kufru zamkl dálkou a auto se za minudu odemklo
pokud jsem odpojil zámek pp dveří tak se auto vůbec nezamklo a svítíla kontrolka safe locku na dveřích řidiče, to samé i u kufru.
slovacek.milos píše:ono to chce hlášku připravenost k uzamčení a při odpojení to vzhodnotí že připravenost není tak nezamkne,
ano to chápu, ale proč se to odemyká? Když vše složím tak jak mám tak auto zamkne všechny dveře, ale po chvíli prostě odemkne. a výměna zámku to nevyřešila.
Marek001 píše:Začni tým blokom hodnôt ako ti už písali, treba sledovať otváranie, zatvárenie dverí a jednotlivé pokyny.
U všech dveří a zámků, to píše zavřeno nebo otevřeno a když auto zamknu ve vnitř tlačítkem tak se samo neodemkne. Ale teď jsem ještě zjistil, že když dlouho podržím na klíčku zamčeno cca tu minutu tak se auto samovolně neodemče....
Marek001 píše:Začni tým blokom hodnôt ako ti už písali, treba sledovať otváranie, zatvárenie dverí a jednotlivé pokyny.
U všech dveří a zámků, to píše zavřeno nebo otevřeno a když auto zamknu ve vnitř tlačítkem tak se samo neodemkne. Ale teď jsem ještě zjistil, že když dlouho podržím na klíčku zamčeno cca tu minutu tak se auto samovolně neodemče....
to bude něco stou závadou 00106 protože tlačítkem uvnitř nesejfuješ,