origo z termoplastu...
ty pryžový ( nebo gumový jak chcete ) některý jakž takž ( Spidan,Löbro,GKN ) ale dlouho to většinou není
a někteří výrobci hanba blejt, za měsíc je to prasklý...
Je v tom bordel, jednou na stejné auto přijde z PVC, pak gumová, jednou jsou pásky o.k. ocelové, jednou jen z plechu, které stáhnou tak pytlík s kuličkami...Ale ceny jsou obdobné...
Dobrý manžety má i Febi, tuhle přišla na Octu plastová s fakt suprovou sponou - takovou s tou drážkou/vedením, nemohl jsem ji ani zmáčknout kleštěma po pradědovi který mají tak 60cm
roman1648 píše:Dobrý manžety má i Febi, tuhle přišla na Octu plastová s fakt suprovou sponou - takovou s tou drážkou/vedením, nemohl jsem ji ani zmáčknout kleštěma po pradědovi který mají tak 60cm
Jo , ty na to nestačí, musí být pořádné ..pákové..Já taky kdysi na kleště nandal trubičky, abych měl páku..
Kdysi jsem 2 neorigo namontoval a nevydrželi ani 500km.A tak jen origo. Jsou dražší ale mnohonásobně se vyplatí. Já dával cca 3ks origo na 1 mil km. Co vydrží víc.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
tak tak, ono co může manžeta za 50 korun vydržet taky
ale zase jsme u toho - u nás na vesnici když řeknu nějakýmu strejdovi že mu dám manžetu za 100 ale že to moc nevydrží nebo origo za 500, hádejte co mě asi řekne..