NeCAN skoda DX a budiky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Source
Aktivista
Odpovědi: 1

NeCAN skoda DX a budiky

Příspěvek od Source »

Chlapi, vie niekto poradiť aby sa dala navigácia spúštať aj z budúkov ? Možnosť navigace tam mám ale keď to zapne tak navigácia je nedostupná, predtým tam ale bola navigácia s TMC boxom a teraz je tam neCAN s indexom A. Dá sa to nejak prekódovať ? Díky
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

překódovat ne ale zapojit komunikaci maxidotu po 3 drátech
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vici »

A reset gateway
Source
Aktivista

Příspěvek od Source »

Po troch drátoch to mám zapojené, skúsim ešte reset
Source
Aktivista

Příspěvek od Source »

A teda myslím to tak že keď na maxidote v menu zvolím navigáciu aby to zaplo navigáciu, rádio mi ukazuje v hornom riadnu, aj keď zapnem klúč tak vypíše "skoda navigation system" len keď ti vyberiem tak navigalcia je nedostupná. Obrázek
rado.h
Přispěvovatel

Příspěvek od rado.h »

No myslím, že takto to nefunguje, pôjdem to skúsiť poobede. Ja to mám od výroby, ale myslím že sa na maxidote iba prepína zobrazenie, ale navi si musíš prepnúť na DX-ku. Ale pôjdem to pozrieť.
VW CC 2017, 2.0 TDi 135kw, DSG R-Line, Kessy, ACC, DCC, XDS, Discover Media, R19 AEZ Kaiman, R18 Mallory (zima)
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Ako myslis spustat z budikov? Na budikoch len povolis zobrazenie navigacie na maxidote, teda pocas spustenej aktivnej trasy ti bude na maxiku ukazovat sipky, ale ovladas to z radia....
Source
Aktivista

Příspěvek od Source »

Čiže takto to spúštať nejde, oki nevedel som o tom pretože nemám to tam od výroby a navigáciu som dorábal preto som sa pýtal
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“