Problém ABS...nejde tlak do kola

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Giovany1971
Nováček
Odpovědi: 0

Problém ABS...nejde tlak do kola

Příspěvek od Giovany1971 »

Ahoj... prosím zda někdo neřešil podobný problém..dnes jsem byl na stk..na brzd stolici zjistili že mi na provozní brzdu nejde vůbec tlak do LZ kola.. Doma po odpojení brzd trubky od třmenu vůbec nejde kapalina.. tak jsem odpojil trubku od ABSA a ani z tama nejde kapalina??

ABS normálně komunikuje..nehlásí chybu...

Občas zustane svítit esp.. po druhem startu zhasne..tak fakt nevim.. jestli neni něco ucpané??

Je to g 4 rv 2002...4X4..čisl jednotky abs je 1J0 614 517 H

dik za každy poznatek
sono sempre moderato critico!
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

zkusit dle postupu přes vag odvzdušnit pokud nepujde muže být ventil ko
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

nebo jen hadice...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Giovany1971
Nováček

hansdob píše:zkusit dle postupu přes vag odvzdušnit pokud nepujde muže být ventil ko
jak povolím na ABS trubku co vede kapalinu do zadního kola.. tak nevyteče ani kapka brzd kapaliny! Bylo by řešení to abs rozdělat a podívat se jestli tan neni něco ucpané??

Jaký je postup odvzdšnění abs pres vag...ale i tak proč z toho neteče kapalina??
Giovany1971
Nováček

Ladas píše:nebo jen hadice...
Hadice je ok.. povoloval sem vse postupně od zadního kola až jsem došel k ABS .. z ABS nejde kapalina..
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

Na ABS kocke neopravis nic. Budes sa snazit rozoberat a aj tak v podstate sa distanes iba k tym magnetom. Kup druhu kocku, ved tolko nestoji…
Giovany1971
Nováček

frantisek28 píše:Na ABS kocke neopravis nic. Budes sa snazit rozoberat a aj tak v podstate sa distanes iba k tym magnetom. Kup druhu kocku, ved tolko nestoji…
Tak píšu..dnes jsem abs rozhodil..v garaži jsem staré nefunkční abs ..kostky jsem prohodil..a je to ok....Tak se mějte ;) ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“