octavia 1 ..nastartuje a zdechne ..datovy bus

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

peca
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

octavia 1 ..nastartuje a zdechne ..datovy bus

Příspěvek od peca »

chlapi poradte ,past vedle l pasti ..
v patek jsem s autem normalne jezdil ,odstavila se na dilnu ,,a v pondeli rano pri predavce zakaznikovi ..nejde nastartovat...chytne a zdechne ...
chyby na vagu
18058-dat.bus pohonu ..chybejici zdeleni od r.j panelu pristroju
18044-chyb.sdeleni od r.j airbagu
18057-chyb sdeleni od r,jABS
a nakonec 17978. rj motoru zablokovana IMMo

zatim jsem prosel mvsechny kable,,prokleply atd ..nic
vymeneny budiky a nic
vymenena jednotka a nic ...porad to same..chytne a zdechne ..furt stejne chyby...
nesetkal se nekdo s tim ?
a jeste druhy klic vyzkousen...a nic
uz fakt nevim ...
mohl by to delat ten immo krouzek na spinačce ??
Z Prava dobrý:-)))
fekete2
Přispěvovatel

Příspěvek od fekete2 »

A mrká ti kontrolka(immo)?
peca
Přispěvovatel

Příspěvek od peca »

no immo se rozne a zhasne..neblika ,,a ani nesviti zhaveni ...v pondeli to jede k elektrikarovi na osciloscop...pak hodim jak to dopadlo pro dalsi zoufalce ..
fekete2
Přispěvovatel

Příspěvek od fekete2 »

Tak jukni na rele.109?
peca
Přispěvovatel

Příspěvek od peca »

rele uz jsem zkousel...zadna zmena...
volk
Přispěvovatel

Příspěvek od volk »

ahoj. nenastartuješ ,lebo ECU chybaju data z pristrojovky.skontroluj konektory hlavne na ECU,samozrejme poistky,pripadne vedenie ECU-DAsh dva draty CAN H a CAN L a signal W
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

ECU motoru - CAN bus vedení, nebo jednotka.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
peca
Přispěvovatel

Příspěvek od peca »

hosi zitra to jede k odbornikovi....ja sem mechanik..ale byl tu typek co zkousel menit budiky ,a jednotku.a rekl ze je nekde skrat ...jak rikam auto chytne a ihned zdechne ,,odpoji ho immo ...kdyz se odpoji jednotka motoru ,,chyby jdou smazat ....jakmile se zase pripoji objevi se stejne chyby ...ale vzhledem k tomu ze ten clovicek je tady uznavany machr pres diag apod..po tel s jinym uznavanym sefem elektrikaru v autorizaku v OV..rekli ze uz fakt nevi ..poveze se mu octavka na vleku a on se na to podiva..pry je to pro nej vyzva)))pak dam echo co to bylo...pro nas je to spanelska vesnice ..priznam se
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Odpojil bych ještě jednotky bagu a abs zda nelikvidujou can.
peca
Přispěvovatel

Příspěvek od peca »

jednotky bagu a abs odpojeny.to sem zkousel,,nejde..dneska jsem jeste na jednu radu prosel motorove kostry ,,po baterkou...a nic ....zitra se vypne immo a jede do servisu ..fakt by me zajimalo co je v p....a proc se to stalo .kdyz z autem se nic nedelo ...zadne svařovani ,nebo vys.napetí ....nic
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Nic se nedělo? Ty s tím nejezdíš? Máš to vystavené na piedestalu? Ne! Prostě sešla věkem :P
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
peca
Přispěvovatel

Příspěvek od peca »

vcera vecer to dovezli a k tomu v ruce tri koliky s nejakeho konektoru v palubni desce ,,auto jede ,,,,ale ja ho osobne jeste nevidel ,,,ten chlapik co na tom delal rikal ze za celou karieru se s tim jeste nesetklal...a kamos co to auto prebiral.mi volal....ze je to na dilne....stejne mi nejde do hlavy ....sem cekal nejaky drat ...auto vjede do dilny ,a cely vikend stoji v ciste ,teple dilne ...a v pondeli rano problem ..tojako ty piny se rozhodly zlomit ????
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Ajaj, jedna paní povídala, že sousedka povídala, že jí povídala Kelišová, že z toho něco vypadlo...sorry, ale to nemá smysl.
peca
Přispěvovatel

Příspěvek od peca »

jak to mysliš..jako že to je blbost že by tam byly zlomene piny
fekete2
Přispěvovatel

Příspěvek od fekete2 »

peca píše:vcera vecer to dovezli a k tomu v ruce tri koliky s nejakeho konektoru v palubni desce ,,auto jede ,,,,ale ja ho osobne jeste nevidel ,,,ten chlapik co na tom delal rikal ze za celou karieru se s tim jeste nesetklal...a kamos co to auto prebiral.mi volal....ze je to na dilne....stejne mi nejde do hlavy ....sem cekal nejaky drat ...auto vjede do dilny ,a cely vikend stoji v ciste ,teple dilne ...a v pondeli rano problem ..tojako ty piny se rozhodly zlomit ????
Tak ještě jednou a česky?
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“