a4 b5 lupnutie od prednej napravy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
a4 b5 lupnutie od prednej napravy
caute,
mam taky problem, ze ked prudko zatocim napriklad do prava, tak mi lupne nieco od predneho praveho kolesa. Do lava lv lavom kolese. Na zdvihaku vyzeraju byt capy riadenia OK a kosti tiez. Ked idem cca 20km/h do prudkej pravotocivej zakruty tak pocujem rapkanie. Myslite ze by to mohli robit homokinetaky?
Nestretol sa s tym uz niekto?
Dakujem
mam taky problem, ze ked prudko zatocim napriklad do prava, tak mi lupne nieco od predneho praveho kolesa. Do lava lv lavom kolese. Na zdvihaku vyzeraju byt capy riadenia OK a kosti tiez. Ked idem cca 20km/h do prudkej pravotocivej zakruty tak pocujem rapkanie. Myslite ze by to mohli robit homokinetaky?
Nestretol sa s tym uz niekto?
Dakujem
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
myslis naboja alebo uloznia tlmica?
Robilo mi to aj na novej naprave a novych tlmicoch. Tak ma napada uz len ulozenie napravnice, homace alebo zeby tie loziska?
Pokial viem, tak KO lozisko huci pri zatazeni konkretneho kolesa. Cize ked tocis do prava tak huci lave.
Robilo mi to aj na novej naprave a novych tlmicoch. Tak ma napada uz len ulozenie napravnice, homace alebo zeby tie loziska?
Pokial viem, tak KO lozisko huci pri zatazeni konkretneho kolesa. Cize ked tocis do prava tak huci lave.
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
mě neco podobnýho delaly poloosy...hlavne to slo znát kdyz sem mel zkrizenou predni napravu (tocil sem se třeba nekde v kopci na nerovnem povrchu) to slo znát nejvic.....vymenil sem cely poloosy za origo nový a mám klid.......pisu poloosy prootze sem neresil vymenu kloubu ale celych poloos..... 

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
No me hucelo prave naopak kdyz se odlehcilo.Ulozeni napravnice?To nevim jak by mohlo.Ja bych vsadil na ty loziska naboje.toefuk píše:myslis naboja alebo uloznia tlmica?
Leoš 1,9 TDi ALH/ARL 66kw-FMIC,VB,KAT EGR off,12mm hlava,Race520,podacačka,sání vedení ASZ 1??Ps/4??Nm,SW TDIFun