Audi a4 2012, problém dsg

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Morbindi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Audi a4 2012, problém dsg

Příspěvek od Morbindi »

Zdravím pánové, prosím o radu nebo zkušenost u audi a4 2012 2.0 tdi, vyměnil jsem dvouhmotu u převodovky dsg, důvod značný hluk ze spojkové skříně, vše proběhlo v pohodě, proběhla testovací jízda, 15 km bez problému, zastavil jsem, zařadil P, odešel z auta, za 15 min. jsem přišel chci startovat a nic, sežralo to klíč a zablokovalo převodovku, na vagu se nelze spojit s převodovkou,jinde to píše poruchu stabilizace, parkovací brzdy a volič v poloze N. Přitom je v P. Díky za radu
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

tak musíš obnovit komunikaci s pořevodovkou

příklad adresa 02 neodpovídá :? pojistka schnilý kabel, proč není napájená :?
Morbindi
Přispěvovatel

Příspěvek od Morbindi »

Díky, pojistky jsem samozřejmě zkoušel, vše ok, nechci věřit tomu že po třech letech bude kabel ko, ale vše tomu nasvědčuje,dnes jsem se k tomu nedostal, zítra vyzkouším to napájení a ukostření a uvidím. Trošku mám obavu jestli ta jednotka nelehla. Každopádně děkuji, postřehy napíšu,
MoFa82
Přispěvovatel

Příspěvek od MoFa82 »

Můj tip je špatně zaaretovaný konektor na ŘJ převodovky
Morbindi
Přispěvovatel

Příspěvek od Morbindi »

Konektor byl první věc po které jsem šel, byl ok, dnes jsem naměřil proud i kostru na konektoru do převodovky, v diagnostice chybové hlášeni 01314, 01315, 01330,00156, vše jsou závady v podobě vadná ř.j, tak mě to vede k nějakému can přerušenému, s převodovkou stále komunikace nelze navázat. Ještě jsem někde vyčetl že by mohl být problém s nakódováním?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“