Co delam spatne? Dalkove ovladani

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Obelisek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Co delam spatne? Dalkove ovladani

Příspěvek od Obelisek »

Ahoj.Poradi mi nekdo co delam blbe? Spravoval jsem v Seat Toledo 1,9tdi 2000 klic na dalkovy ovladani byl tam ulomenej jeden kolicet co drzi tu desticku a melo to blbej kontakt.Jednou to otevrelo jednou ne.Kdyz jsem to jak jskz tak spravil ze klic blika na macknuti jako driv prestal odemykat uplne.Na vagu bylo napsano ze byla prekrocena horni mez pokusu .nebo tak nejak.tak jsem zkousel podle popisu co sem tady nekde nasel znovu naprogramovat klic.Adr,46-prizpusobeni ,00 vymazani hodnot,01 zadat pocet ovladacu( mam jenom jeden) tak jsem zadal 1 podrzel jsem tlacitko Otevrit po chvily Zavrit zadal jsem do petimistneho kodu 00001 vylez jsem z toho ven a klice porad nic.Vag pise chybne programovani kllice.Co delam blbe?
Naposledy upravil(a) Obelisek dne 31 srp 2007, 20:02, celkem upraveno 2 x.
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

Pokud máte verzi programu Standard, pak vyvolejte funkci Přizpůsobení (F6) a v kanálu 1 zadejte jako novou hodnotu počet klíčků, které chcete naprogramovat. Zadejte testování nové hodnoty a uložení nové hodnoty. Od okamžiku uložení nové hodnoty máte 15 vteřin na to, abyste stiskli libovolné tlačítko na všech dálkových ovládáních, která se mají naprogramovat.
Obelisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Obelisek »

No ja mam Vag-Com 1552 tam se de prez adresu 46 potom 10 Prizpuzobeni -00 vymazani hodnot-kanal 01 zadat pocet klicu,tak tam dam cislo klicu 1 a mackam na ovladac potom pokracuju dal a ono to nic nedela,tak normalne z toho vylezu a dalkovy nereaguje.Je pravda ze tam funkce testovani novych hodnot neni, nebo nevim kde je.
Obelisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Obelisek »

Tak uz sem to konecne dokazal. :-D (noteeth) (crazy)
Obelisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Obelisek »

Hm, tak uz sem zase v koncich.Ten muj puvodni ovladac je asi v haji tak sem sehnal z octavie prendal sem ovladac na muj klic pasuje uplne stejne a nejde mi to nastavit na moje dalkovy v aute a porad to maka na puvodni auto z kteryho jsem ho vzal.Zadam 46- vymazu chybu ktera se tam ukaze po neuspesnem nastaveni-10-prizpusobeni-00-vymazu hodnoty-10-prizpusobeni-01-zadam klic 1-podrzim odemykani a zamykani-zapisu hodnotu 00001-potvrdim a nic,porad si to tvrdosijne zamyka a odemyka auto ze kteryho jsem vzal dalkovy.a moje nic.Vag pise chybne nakodovani klice.Kde delam chybu? Diky
P
Přispěvovatel

Příspěvek od P »

A máj ty DO stejnou frekvenci? :P
Obelisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Obelisek »

Hm, nemuzu ty cisla tech frekvenci najit.To je na ovladaci na klicku?
P
Přispěvovatel

Příspěvek od P »

JJ je to na Klíčku napsané...jak ho rozloupneš tak to uvidiš.
Obelisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Obelisek »

To sou ty cisla co jsou vypichany jehlou na tom plastu? Nebo nejaky jiny vevnitr?Na tom plastu od ovladace jsou vypichany na jednom 219 HCO a na druhym 243 HUI nebo 293 HUI neni to tam jasne videt.Vevnitr jsou ty ovladace uplne jiny.
Obelisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Obelisek »

No tak, tak mi nekdo poradte. (wallbash)
P
Přispěvovatel

Příspěvek od P »

Jak ho rozloupneš tak na tomhlenc jak to otočiš budeš mít buď 433Mhz nebo 434 Mhz
Obrázek
Obelisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Obelisek »

Hm,ja je mam trochu jiny takovy kulatejsi a kdyz je rozloupnu tak tam o frekvenci neni ani pisk.Tak nevim :?
pepik
Přispěvovatel

Příspěvek od pepik »

Obelisek píše:Hm,ja je mam trochu jiny takovy kulatejsi a kdyz je rozloupnu tak tam o frekvenci neni ani pisk.Tak nevim :?
ta fregvence na starym klici je z boku toho klice na plastu
Obelisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Obelisek »

Nee nic takovyho tam neni :(
martin7397
Sběrač informací

Příspěvek od martin7397 »

Já to dělal jen na Fabii, ale mohlo by to být stejný. Potom mi není jasný tvůj postup. 10-přizpůsobení,k00 zadat 0, k01 zadat1 a uložit. Stisknout JENOM zamykaci tlačítko. 06-ukončit. Nevím kam pak dávaš 00001?
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“