gufera ventiů 1,9TDi-PD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
MartinTDi
Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

gufera ventiů 1,9TDi-PD

Příspěvek od MartinTDi »

chystám se na výměnu rozvodů u 1,9Tdi-Pd 85kw AJM a uvažuju nad tím že, když už to budu mít rozebrané vyměnil bych i gufera na ventilech. Neví někdo na kolik vyjdou ? a kde se dají sehnat za dobrou cenu ? má někdo nějakou zkušenost ?
Škoda 130 TDi 81KW
VW Golf IV TDi PD Variant 85KW
http://www.live4ride.org
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

V Szakalu 12Kč / ks bez DPH.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
MartinTDi
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinTDi »

třeba v auto kelly mají VICTOR REINZ za 21kč s DPH
Škoda 130 TDi 81KW
Luke
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke »

Pánové já když vám teď něco řeknu, asi mi nebudete věřit. Jako většina 1,8i 16V od Citroenu papají olej. Na první STK sme malem na emisích neprošli. Potom nám v Servise Citroen Červená Hospoda u Třebíče řekli, že za !!!!!!!! 50.000,-!!!!!!!!!! nám vymění gufera na ventilech. Nakonec se táta nechal ukecat a za 15.000,- nám to vyměnili, trvalo to asi 2 nebo 3 dny, už přesně nevím. Olej papalo vesele dál. Pak přišli s tím, že to nyní bude stíracíma kroužkama, na což už sme po zkušenostech s nima nepřistoupili. Stále tam lili za 2500,- Total 9000. před měsícem sem přešel na Texaco 10W 40 polos. a zatíml se zdá, že nežere. Uvidíme co bude dál. Jinak myslím, že gufero stojí kolem 30kč. Rád bych dostal informaci, pokud někdo ty gufera bude měnit, na kolik ho to vyšlo i s prací. Díky
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
radek300
Přispěvovatel

Příspěvek od radek300 »

Ta cena asi bude ruzná.Záleží jestli musí hlava dolu nebo to jde udělat na autě.
MartinTDi
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinTDi »

tak co jsem já měnil gufera na motrech tak jsem to vždycky udělal na autě :) když si stím člověk pohraje a použije hlavu jde všecko.
Škoda 130 TDi 81KW
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Na autě to vyměnit jde, je to sice vopruz, ale lepší,než sundavat hlavu. Problém to není, dá se píst do horní úvrati, aby nemohly ventily vypadnout, pak se vyhodí pružina a vymění se stírátko. Je fakt, že použitím nevhodného oleje se může zvýšit spotřeba oleje. Dokonce na neuvěřitelnou hodnotu. Méně někdy znamená více. Pokud si někdo myslí, že motoru pomůže tím, že mu dá "lepší" olej, tak může dosáhnout pravého opaku. Vyplácí se dbát doporučení výrobce vozidla.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“