Octavia2 RS TDi 125kW PPD - Aktualizace SW řj motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia2 RS TDi 125kW PPD - Aktualizace SW řj motoru
Zdravím, mám Octavia 2 RS 2.0 TDi PPD 125kW a dozvěděl jsem se že mám starý sw řj motoru (2148) a už je verze 4366. Tak jsme se byl na to ptát v autorizovaném servise a oni mi řekli že to chce po nich login. Tak mě to nedalo, a zajel jsem za známým do servisu, který má VAS přístroj. Ten mi potvrdil, že to opravdu chce login aby se aktualizace mohlo provést. A tak se chci zeptat, zda-li je tu někdo kdo ten login zná, nebo popřípadě jak ho zjistit ? Často mi probíhá regenerace DPF asi každých 150-200km a to je na mj vkus opravdu málo. A to nejezdím malé trasy. Bylo mi řečeno že to může být právě tím sw že si s DPF moc nerozuměl a proto byla vydána nová verze sw.
Děkuji
Děkuji
Login to pyta na oficialny server kedze je to pravdepodobne online. Kazdy autorizovany servis to samozrejme ma vsak diagnostika im na tom funguje
Login na server mas ako oficialny pouzivatel diagnostiky s oficialnou licenciou, to nie je len ze zistis niekde. Niektore jednotky idu flashovat bez vsetkeho, ku niektorym moze byt treba oficialny pristup.
Kdepak, dnes uz se v autorizovanem servise neflashuje automaticky na poslední verzi, ale přes kod zasahu/SVM a to jen pokud je specificky problém s necim.Specialni login to chce pokud to chces flashovat za kazdou cenu mimo svm a ten s geko uživatelem/licenci nemá nic spolecneho.Dnes neexistujete a nefunguje to tak, ze si prijedes do servisu a reknes, ze to chces flashnout na poslední verzi.
To, ze ti často regeneruje DPF je tim, ze je v haji/uz dost zanesene, tohle ti sw nevyresi.U toho motoru je na vyhozeni po cca 180tis.
Dostat novou verzi tam umim, ale v tvem pripade je ti k prdu, verze, kterou jsi vypsal, resi uplne jiny problém.
To, ze ti často regeneruje DPF je tim, ze je v haji/uz dost zanesene, tohle ti sw nevyresi.U toho motoru je na vyhozeni po cca 180tis.
Dostat novou verzi tam umim, ale v tvem pripade je ti k prdu, verze, kterou jsi vypsal, resi uplne jiny problém.