Tak pánové mám jasno o tom kdo chyboval, automobil je opravdu BORA ale na dovozové STK tady v ČR ( tu dělal prodávající vozu né já ) technik udělal chybu a napsal místo BORA do papírů GOLF a už se to rozjelo, já dostal k autu pževozku , Německý TP , nějaký opis Německého TP v Češtině, a protokol z STK a emisí. Bohužel jsem nebyl důsledný a veškerou dokumentaci jsem si nepřekontroloval. No a vše jsem odvezl na Kladno na registr vozidel, předal technikovi z registru dovozů a ten vše zapsal. Dokonce i nějaký čip tuning z Německa , který v Německým TP byl zapsaný. Ale aby si člověk z Kladenského registru překontroloval dle Německých papírů co je to za automobil to už neudělal, čili jen opsal údaje z počeštělého tiskopisu , který vydala STK Uhlířské Janovice a kde se vlastně stala prvotní chyba. No tak jsem teď volal prodávajícímu co mě auto prodal a ten tvrdí , že se pokusí sjednat nápravu tak uvidíme. Na Kladno jsem volal a technik odmítá pochybení , prý v Německém TP není zmínka o názvu vozu BORA a dle ostatních papírů co jsem mu dal je to prostě GOLF . Takže asi tak. Čili vlastně jezdím s ilegálním autem. Já prostě nemůžu nikdy nic koupit , aby to fungovalo a bylo v pohodě !