hjůndaj nazastavíš....

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

hjůndaj nazastavíš....

Příspěvek od Ladas »

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

noooooo supeeec
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
dreizig5
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od dreizig5 »

to už je třetí hnujdaj co takhle vidím že začal sám zrychlovat
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Ten se zastaví až v polsku (LOL) :D (rofl)
blacklight
Přispěvovatel

Příspěvek od blacklight »

Když už jsme u toho hnůjdaje... nakopal bych jim prdele jak se furt navážejí do Škodovky.
Kdo mě zná tak ví, že Škodovku úplně nemusím, ale aby se do ní nějaký čong opíral v každé reklamě, s tím ať jdou do prdele.
Navíc ty kecy jako nejlepší české SUV a takové plky... vždy si vzpomenu na ten vtip s tou myší, že když se narodila ve stáji pro koně, tak je to taky kůň. Úplně stejně je hnůjdaj české auto.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

říkej si co chceš, škodovka s poslední verzí oktávek je naprostá sračka, rapid mohl být super auto, ale narvali tam malinkatý motůrky a tím to celé zničili.
Neříkám že Hyjundej je něco skvělého, ale konkuruje a hodně dobře.

A dokud ty piče budou vyrábět menší a menší motory tak mě úbytek výroby škodovky jen těší.
blacklight
Přispěvovatel

Příspěvek od blacklight »

Ale jo, já s Tebou souhlasím, někdy mi trochu přijde že koncern to tady celé zkurvil, protože první ty EURO normy sami propagovali - tím že na ně byli připravení tak asi chtěli zatopit konkurenci ale ve skutečnosti zatopili úplně všem.... no a víš jak je to s tím kopáním jámy a padáním, to jsme mohli vidět v USA.

Ale aby se do škodovky opíral hnůjdaj a všude machrovali jak je jejich auto české a super, tak to mi přijde trochu moc.

Vidím to takhle:
- nejlepší SUV vyráběné v ČR to určitě bylo, protože bylo jediné, takže bylo ale zároveň nejlepší i nejhorší SUV, nejrychlejší i nejpomalejší SUV a taky nejdražší i nejlevnější
- České auto to není, nikde v historii nevidím Laura-ťanga a Klem-čonga, kteří tady něco stavěli, ani pana Škodguyena, který kolem toho začal něco dělat a přestavěl továrnu na nudle na výrobu aut
- Já si na hnůjdaj pamatuju jako Lantra Elantra a Lanos a mě to vždy připadalo jako největší propadák, kde se sralo úplně všechno a hnilo to pod rukama. Jestli někdo říká že se majitelé Italů viděli ráno v servisech, tak majitelé těch starých hnůjdaj v bydleli ve stanu před servisem a občas se s tím jeli někde projet
- Ty auta vypadaly vždy jako kopie Fordu, třeba ta Lantra v kombíku vypadala jako staré Mondeo
- Pak jsem najednou viděl nějaké i nebo ix, co už trochu vypadalo jako auta a jejich majitelé se dělí na ty, kteří jezdí málo a jsou spokojení a ostatní, kterým už vyměnili v záruce půlku auta

A když se pak taková firma opře v reklamě do Škodovky, tak mě to přijde uhozené.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Máš recht, na škodovku nemají , a proto zkouší tohle. Pamatuji dobře ty staré sráče, jak píšeš s opajcovanými motory od japonců,které vždy chvíli jezdily než majiteli došlo, že ta nízká cena má velké náklady.. :)
nepropadat panice...
marasAUQ
Sběrač informací

Příspěvek od marasAUQ »

blacklight píše: Vidím to takhle:
- nejlepší SUV vyráběné v ČR to určitě bylo, protože bylo jediné, takže bylo ale zároveň nejlepší i nejhorší SUV, nejrychlejší i nejpomalejší SUV a taky nejdražší i nejlevnější
- České auto to není, nikde v historii nevidím Laura-ťanga a Klem-čonga, kteří tady něco stavěli, ani pana Škodguyena, který kolem toho začal něco dělat a přestavěl továrnu na nudle na výrobu aut
- Já si na hnůjdaj pamatuju jako Lantra Elantra a Lanos a mě to vždy připadalo jako největší propadák, kde se sralo úplně všechno a hnilo to pod rukama. Jestli někdo říká že se majitelé Italů viděli ráno v servisech, tak majitelé těch starých hnůjdaj v bydleli ve stanu před servisem a občas se s tím jeli někde projet
- Ty auta vypadaly vždy jako kopie Fordu, třeba ta Lantra v kombíku vypadala jako staré Mondeo
- Pak jsem najednou viděl nějaké i nebo ix, co už trochu vypadalo jako auta a jejich majitelé se dělí na ty, kteří jezdí málo a jsou spokojení a ostatní, kterým už vyměnili v záruce půlku auta
ad bod2) Co má dnešní Škodovka společného s Laurinem a Klementem? Ta má více s Helmutem a Waltrem

ad bod3) V dobách kdy korejci produkovali Lantry a Lanosy se Škodovka zmohla s bídou na Felícii a to už ji museli tlačit skopčáci. A o tom jak na tom sou Felicie s ochranou proti korozi diskutovat nemusíme.

ad bod5) a pak se objevily Octávie a Fábie, které vypadaly jako auta a jejich majitelé se dělí na ty, co na ně nedají dopustit a budou své nebohé rotačky obhajovat, dokud pojedou, a pak na ty, kteří se svezli i v něčem jiném a je jim nějaká škodovka u prdele...
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

někde na autě jsem viděl :než novinku z nošovic radši stařenku z boleslavi....

jo je spousta lidí co si z oktávky přesedli třeba do 3C passata, 530D nebo A6 a je jedno jestli 2,7 nebo 3.0 ale bohužel i tyto auta je vyléčily a vzpomínaj na nenáročný rotačky na rovinu co se v poslední době nesere hlavně mi tu nepište mercedes R 320D (noteeth) jízdní vlastnosti výše uvedených jo celkem dobrý a dál....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

asi tak nějak..
Hnůjdaj je mrdka mrdek.... navíc snažili se okopírovat kde co z kde čeho... akorát se jim to moc nepovedlo....
Máme jich několik ve firmě a je to shit.... proti tomu je O1 Rolls-Royce
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Vici píše:asi tak nějak..
Hnůjdaj je mrdka mrdek.... navíc snažili se okopírovat kde co z kde čeho... akorát se jim to moc nepovedlo....
Máme jich několik ve firmě a je to shit.... proti tomu je O1 Rolls-Royce
jo jasně tak si kupte adekvátní auto z dnešní doby O2 nebo O3, pak si budeme říkat co je mrdka mrdek. :roll:
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

O2 je fajn auto.. v porovnání k ostatním.. O3 moc neznám..

Kolika hnůjdaji jsi už jel? :-) ( ne jen kolem autosalonu)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

nejvíc nadávaj městský policajti jak si do skvělé I30 sednou 4 tak jsou na dorazech a navíc to nejede holt život začíná ve třicítce :D
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

(noteeth) spíš končí...
jo jinak.. jak psal WOB o malých motorech v Rapidu... no nejsem fanouškem TSI.. ale asi pořád lepší než 1,4 atmosféra v i30.. a to mu nepomůže ani šestikvalt (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“