ABS

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Karab
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

ABS

Příspěvek od Karab »

(wallbash) na AUDI 97 rv mam problem s ABS stale mi svieti kontrolka a v pameti zavad to vypisuje rj ABS vadná avsak po vymazani zavady kontrolka zhasne a v pameti 0 zavad a vseto funguje no po vypnuti kluca o take dva diny znava zapnem kluc a kontrolka nezhasne a znovu ta ista zavada, nemate niekto s tym skusenosti? :?
Vdaka
Stoupa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stoupa »

proměř čídla na kolech, dělají to (noteeth)
Učený z nebe nespad
Jaro
Sběrač informací

Re:ABS

Příspěvek od Jaro »

Ak je to Bosch 5.3 skontroluj napajanie a ukostrenia a ak su v poriadku tak mas ABS fakt vadne a je to v podstate neopravitelne.Vzhladom na prevedenie konstrukcie.
Karab
Přispěvovatel

Re:ABS

Příspěvek od Karab »

Jaro píše:Ak je to Bosch 5.3 skontroluj napajanie a ukostrenia a ak su v poriadku tak mas ABS fakt vadne a je to v podstate neopravitelne.Vzhladom na prevedenie konstrukcie.
Napajanie a ukostrenia som skontroloval ale stale to robi to iste ked VAG-om zmazem zavadu-rj vadna- ale musim to urobit tak desat krat za sebou kontrolka zhasne a potom to funguje normalne aj VAG 0-zavad, ale po vypnuti zapalovania na take dva - tri hod. znovu ta ista zavada asi to bude fakt vadne. (wallbash) Za aku cenu sa da to ABS zohnat ?
Lumpo
Nováček

Příspěvek od Lumpo »

a jaké je číslo závady?
Karab
Přispěvovatel

Příspěvek od Karab »

Lumpo píše:a jaké je číslo závady?
65535 - ridici jednotka vadna. ale sprava sa to jak som uz pisal vyssie
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Dělá to čidlo na kole. Měl jsem to taky. Si to vyzkoušej někdy na písku. Když šlápnež na brzdu, tak ABS nebude futngovat, pak to zase zmizí a všechno je ok. Určitě bych na to juknul. Už se to tady pár lidem stalo, co jsem četl a bylo to čidlo
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“