Zato ty mě začínáš bavit ...

Ještě jsi zapomněl vytáhnnout jako Digi TMSko (nebo trochu toho sebemrskačství jako Gambac a další experti ...

), který jsem údajně řešil dokonce asi čtvrt roku (taky "hezkej" příběh o přístupu "profíků", naštěstí se našel dobrák, kterej to skutečně vyčetl aniž by ten immobox měl několik týdnů v poličce za stálého čekání na svojí patici na TMS a ještě pak lakoval, že něco vyčetl, teda vycucal...

)
A že si s timhle přístupem nerejpneš do Digiho, že za skoro měsíc ještě nevyřešil "hloupou MAF"

(asi ho to stálo víc úsilí než mě ta hloupá EDC15, tak nemá potřebu se podělit o výsledek, protože zrovna u DIGIho se mi nezdá, že by to nevyřešil...)
Ne že bys mě bavil až natolik, abych ti např. popsal jaký to mělo pokračování (aneb jak se s tim ještě "nepopral" větší "profík" než já a měl ještě víc výtek ať už na adresu nepřesností ve schématech nebo v elektroinstalaci, která dle VINu údajně nesedí, což zas až taková překážka nebyla, resp. já našel jen jednu nesrovnalost v barvě kabelu, ale pinout/zbytek seděl..., ale byly jiný priority než nějaká EDC15... )
Co řešim? Že když něco dělam, chci vědět co dělam a ne jen "vycvičeně" umět kliknout na "další" (a ono si to nějak popovídá mezi sebou,se serverama, atp.

)
tj. CO PŘESNĚ je potřeba přizpůsobovat na měřiči množství nasávanýho vzduchu???? To byl vyráběnej pro jinej vzduch než jde do toho motoru nebo jsem fakt takovej jantar, že mi to neni jasný aspoň tak jako těm, co takovýhle "kraviny" neřešej???
Ale chápu, že to nevíš a nezajímá tě to, "tak to budu dělat dál"
, jen se to dá napsat i slušněji
Možná proto pak dodělávam leccos i po lidech, který to "švihaj jak na běžícím pásu" (např. SVM/datový bloky po aktualizaci fw, atd. ), přitom v lecčems jsou skutečně větší profíci/na jiném levelu než blbeček jako já

ale já jim to nemam potřebu závidět ani je kvůli tomu urážet, prostě jsou dobrý/lepší v jinejch věcech, i když ty s tim třeba přímo souvisej ...
Trošku mi to připomíná "zabržděnost" napříč profesema (ať už zedník, pro kterýho jsou nový technologie nebo třeba něco jako NED/taky "dům" španělská vesnice nebo třeba mechanik, kterej byl třeba jednička v oboru, ale na nový auta/technologie už taky čučí jak tele na nový vrata...)