jak nakonfigurovat bsi p807

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
oregan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

jak nakonfigurovat bsi p807

Příspěvek od oregan »

Ahoj pptrebuju nakonfigurovat jednotku BSI do peugeotu 807 Hdi HDi hrw. Byla tam spatna bsi jednotka,posilal jsem ji na stazeni softu z puvodni a nahrani softu do tehle z vrakoviste.Vse nakonfiguruju planet pres nahradni dily,ale jakmile dam nakonfigurovat immo a klice,tak mi to prestane komunikovat,...Mam pin ,vlozim ho tam a napise mi to ze je jednotka nova,dam zpet a napise mi to chybu ve spojeni.Jinak nejde klima,airbagy,sterace,blikny blikaji pouze pravy.Nemate nekdo postup jak nahrat klic a immo?
oregan
Přispěvovatel

Re: jak nakonfigurovat bsi p807

Příspěvek od oregan »

ahoj nevite prosim k cemu funguje to modre rele na bsi jednotce?To rele tam je jediny a ma bledemodrou barvu.Kdyz je auto v klidovym stavu,tak obcas cvaka a kdyz cvakne,tak cvakne i v autoradiu.Ve schematu jsem ho nikde nenasel.Jakmile je zapnuty klicek tak rele necvaka.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

oregan píše:Ahoj pptrebuju nakonfigurovat jednotku BSI do peugeotu 807 Hdi HDi hrw. Byla tam spatna bsi jednotka,posilal jsem ji na stazeni softu z puvodni a nahrani softu do tehle z vrakoviste.Vse nakonfiguruju planet pres nahradni dily,ale jakmile dam nakonfigurovat immo a klice,tak mi to prestane komunikovat,...Mam pin ,vlozim ho tam a napise mi to ze je jednotka nova,dam zpet a napise mi to chybu ve spojeni.Jinak nejde klima,airbagy,sterace,blikny blikaji pouze pravy.Nemate nekdo postup jak nahrat klic a immo?
máš přes PP všechno aktivovaný jak to má být ? nevyrušili immo když to přehrávali ?
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

roman1648 píše:
oregan píše:Ahoj pptrebuju nakonfigurovat jednotku BSI do peugeotu 807 Hdi HDi hrw. Byla tam spatna bsi jednotka,posilal jsem ji na stazeni softu z puvodni a nahrani softu do tehle z vrakoviste.Vse nakonfiguruju planet pres nahradni dily,ale jakmile dam nakonfigurovat immo a klice,tak mi to prestane komunikovat,...Mam pin ,vlozim ho tam a napise mi to ze je jednotka nova,dam zpet a napise mi to chybu ve spojeni.Jinak nejde klima,airbagy,sterace,blikny blikaji pouze pravy.Nemate nekdo postup jak nahrat klic a immo?
máš přes PP všechno aktivovaný jak to má být ? nevyrušili immo když to přehrávali ?
prave ze me konfigurace spatne fungovali.Nakonec jsem sehnal jinou jednotku a ted to budu delat znovu.K cemu slouzi to modry napajeci rele co je na bsi?Porad cvaka u jakykoliv bsi z tech 3.Cvaka vzdy kdyz je v klidu cele auto.Jak je zapojene to rele?Nemuzu ho nikde ve schematu najit.
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

Tak uz se mi to podarilo nakonfigurovat,ale jediny co nemuzu nakonfigurovat je dalka,otevirani bocnich dveri pres dalku a sklapeni zrcatek.

Porad mi blika bledemodry rele na bsi jednotce,kdyz je auto v klidu.Co napaji to relatko a co ho ovlada?Blika to vzdy pravidelne v intervalech a vzdy kdyz cvakne tak je slyset mechanika u autoradia.
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

co vsechno a kde mam nakonfigurovat,kdyz menim na tomhle aute autoradio?Je to autoradio RT3 - N1 a menim ho za RT3-N3. Je to pouzity z citroena.
Dal jsem tam tohle autoradio a nejde mi ten zeleny displej a do radia mi nejde nahrat vin.Jakmile nahraju vin,a dam konfigurovat,tak to nacita a napise mi to ze konfigurace neprobehla.
Kdyz zapnu autoradio tak mi nefunguje displej a radio se po urcitem intervalu samo vypne.
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

oregan píše:co vsechno a kde mam nakonfigurovat,kdyz menim na tomhle aute autoradio?Je to autoradio RT3 - N1 a menim ho za RT3-N3. Je to pouzity z citroena.
Dal jsem tam tohle autoradio a nejde mi ten zeleny displej a do radia mi nejde nahrat vin.Jakmile nahraju vin,a dam konfigurovat,tak to nacita a napise mi to ze konfigurace neprobehla.
Kdyz zapnu autoradio tak mi nefunguje displej a radio se po urcitem intervalu samo vypne.
Nie s kazdou cinskou hlavou sa da konfigurovat ;)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

octaviask píše:
oregan píše:co vsechno a kde mam nakonfigurovat,kdyz menim na tomhle aute autoradio?Je to autoradio RT3 - N1 a menim ho za RT3-N3. Je to pouzity z citroena.
Nie s kazdou cinskou hlavou sa da konfigurovat ;)
da se to nejak jinak,napriklad z puvodniho radia stahnout soft i z vinem a nahrat to do tohodle novyho?
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“