vw T4 2.5 tdi acv automat netopí...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ezop
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vw T4 2.5 tdi acv automat netopí...

Příspěvek od ezop »

Zdar kuci, dotáhl jsem domu již zminovaného trandáka. Byl kupovanéj s tím že se na něm rozpadlo čerpadlo a bylo nahrazeno ze 111kw a že blbne výkon že se musí dat origo ze 75kw a že nedoporučuje jet po ose. Jo a že neukazuje teplota a nafta. Dojel jsem domu a je se projet. Pouštěl jsem topení a po 20min nic. Zkoušel jsem dat ruku na motor a byl vařicí a hadice kolem dokola byly jakštakš teple. Hadice co vedou do topeni už byly studené. Otázka zní muže to nějak souviset s tím že to neukazuje teplotu na budíku? Termostatem to asi těžko bude co? ještě mě napadlo že když měnili čerpadlo že měly předek dole a tímpádem i chladič. Zkoušel jsem mačkat hadice jestli nejsou zavzdušněné a nezdálo se. Kdyby měl někdo nějakej napad? Jo jinak rozvody byly dělané pul roku na z5 takže předpokládám že pumpa bude dobrá.
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

Jak vypadá chlad.kapal.? Je čirá? Může to bejt třeba přicpaný ... Čidlo teploty je na bloku, takže jestli byl motor horkej, může být nefunkční (nebo kabeláž,...) ... A pokud termostat otvírá brzo/nedovírá, tak to taky málo topí/ohřívá se pomaleji ...
pašíkombi AFN B597
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

fridex sem dával novej. Asi jsem sice nevypustil všechnu kapalinu na 100 procent ale noveho naředěného fridexu jsem tam nalil asi 6l. Puvodní kapalina byla docela humač. To topení netopí vubec jakoby byla zaplá klima. A hadice do topení jsou taky studené. Nemá to prostě okruh. Asi to bude zavzdušněné nebo někde přehozené hadice...No stejnak to pujde nejspíš do servisu tak jím řeknu at se na to kuknou.....
martin.mazec
Nováček

Příspěvek od martin.mazec »

Podivej se jestli nemas vypadle tahlo na ovladaci na topeni.
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

auto je už v servisu takže se na to kuknou.... Tak uvidíme.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“