jakou hlavu mohu použít na SDI (ASY)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jakou hlavu mohu použít na SDI (ASY)
Ahoj, mám tady Fabii SDI komotoru ASY, motor se potkal, proto sháním celou hlavu i s vačkou a ventilama.
Zatím jsem bohužel na nic rozumného nenarazil, tak se chci zeptat, jestli tam můžu dát z TDI bez nějakých větších rozdílů. Díky
Zatím jsem bohužel na nic rozumného nenarazil, tak se chci zeptat, jestli tam můžu dát z TDI bez nějakých větších rozdílů. Díky
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
rozdiel je urcite vo väčke, hlava pasuje, ale na SDI je vačka "ostrá"
___
A ešte je rozdiel aj v dĺžke ventilov tuším o 0,5mm menej na sdi, tušim iba vyfukove... ale nerobil by som z toho nejaky horror, oni budu aj tak opracovane a nakoniec to bude aj v norme
___
A ešte je rozdiel aj v dĺžke ventilov tuším o 0,5mm menej na sdi, tušim iba vyfukove... ale nerobil by som z toho nejaky horror, oni budu aj tak opracovane a nakoniec to bude aj v norme
Naposledy upravil(a) stanomx dne 07 úno 2017, 15:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
tady se to připotkalo, ze čtyř hyder se urvaly vršky a ty válečky co jsou uvnitř celý vršek hlavy včetně lůžek pro hydra a vačku, rozšmelcovaly
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
-
- Aktivista
dej hlavu na opravu, https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... zP8Kvziv4Qdury2 píše:takže nedoporučuješ kombinaci halva TDI a vačka SDI na SDI motor?