Díly na mobilní telefony
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Díly na mobilní telefony
Neznáte někdo nějaký shop, kde bych sehnal originální díly na mého snad nesmrtelného mazlíka Nokia 6700c Silver? Sháním kryty + anténu + flex kabel.
taky se s tímhle strojem nemůžeš rozloučit? mám to taky a asi nej telefon na práci...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Ladas - nedám na něj dopustit
až teda na BT. Mám ho tak vžitý že jsem si koupil ještě originál Gold (ten je stále zabalený v krabici a čeká na svůj čas) a pak jsem mněl ještě Black - ale z toho jsem již začal kuchat součástky na Silvera (střední rám, flex kabel, display atd.).
Já se nedám a vydržím u tlačítkového MT do té doby než se všichni zase vrátí
.

Já se nedám a vydržím u tlačítkového MT do té doby než se všichni zase vrátí

tak určitě když vidím jak kolega prasí jabko je mi toho stroje líto mastný ruce bruska cočko pády a pořád ten můj žije 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
A já si teď jdu koupit baterku do telefonu 5110 a už se těším, až si zatelefonuji a přístroj bude plnit pouze to, co já potřebuji. Když mi předešlý obdobný mobil lehnul, v návalu lehkomyslnosti jsem si koupil telefon pro důchodce s velkými písmeny, ale už ne..Obdivuji zákazníky, kteří jdou cestou zpět, z jednoduchosti jdou do guláše. Než se dostanu tam co chci a vyřadím funkce, které mne otravují mám po chuti telefonovat. Moje staré pádlo mne zvýší životní optimismus... 

nepropadat panice...