2,4 jtd pri vypnutom motore toci sahara
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2,4 jtd pri vypnutom motore toci sahara
caute chcem poprosit o radu mam 2,4 jtd Alfu 156 stale mi toci sahara na druhu rychlost nie po jazde hoci rano pridem k autu a zapojim konektor k ventilatoru roztoci sa ventilator tak ich mam radsej odpojene robil som diagnostiku no bez chyb, teplotu motora ukazuje dobre aj na diagnostike takze cidlo by malo byt ok toci sa aj vtedy ked vytiahnem relatka ktore maju ovladat ventilator prestane az v tedy ked vytiahnem poistku v motorovom priestore prosim pomozte neviem co to moze byt dakujem
-
- Sběrač informací
ja by som tipol kabelaz vyzerato tak ze su mozno niekde preklepane kably mam na mysli kablovy zvazok ventilator ...... termospinac snimac teploty (pravdepodobne umiestneny niekde na chladici ) mala by don byt privedena nejaka 30 (staly prud ) ....a su podla mna 2 moznosti bud preklepany kabel ....alebo poskodeny snimac teploty a ten je akoby stale zopnuty a pusta prud dalej do ventylatora ....podla mna...... skus a uvidis
ahoj dakujem za odpoved, no ten zvazok som prave rozmotal a nic nieje prepaleny kabel ani nic, termospinac som nikde nenasiel, myslim ze jtd ho nema malo ho td-cko relatko to nieje, ani spinac klimatizacie ani snimac teploty by to nemal byt prestane to jedine ked vytiahnem poistku ventilatorov fakt nechapem dokonca jedna vrtula toci aj ked odpojim predradny odpor na aute teraz nejazdim, mam 1,9jtd ale tam je to trochu inak