GOLF 3 ABS / EDS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
GOLF 3 ABS / EDS
Kedže sa mi nedarí zohnať originalnu jednotku ABS/EDS z G3 (3A0 907 379 C ), zaujímalo by ma, či sa da dopasovať jednotka z ineho auta napr. Golf 4, octavia 1. Je to system MARK 20.
Dalo by sa to ?
Dalo by sa to ?
VW GOLF MK3 1.9 TDI 81 KW AFN, Kat OFF, EGR OFF, Jednohmota + Pritlačný VR6 - ostatne v plane 
VW PASSAT 3BG VARIANT 2.5 TDI 132 KW BDH 4 MOTION

odpoved je jednoducha....
aj ano aj nie....
samotne ABS /EDS potrebuje k práci budiky a motorovku...
takze ked das budiky z GIV a motorovku z GIV... pojde to.
ešte je potom otazne ci budu sediet snimace, to by ale mohli...
aj ano aj nie....
samotne ABS /EDS potrebuje k práci budiky a motorovku...
takze ked das budiky z GIV a motorovku z GIV... pojde to.
ešte je potom otazne ci budu sediet snimace, to by ale mohli...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Ja by som skor povedal ze mu odisla jednotka ABS a ma aj EDS a nedokaze zohnat takuto jednotku tak sa pyta ci bude pasovat jednotka z ineho auta. Ja keby som mal taku jednotku takisto by som chcel aby to fungovalo ako ma so vsetkym,ked to tam raz ma byt tak nech to tam je. Moj nazor aj ked mam iba klasicke abs.
-
- Přispěvovatel
Ak ešte požijeme , možno sa dočkáme aut ktoré za nás rozhodnú aj to , koho môžeme odviesť a kde smieme isť .jericho-3 píše:Koukám, že dnes už bez EDS a ABS lidé ani neumějí jezdit, elektronika dnes udržuje životy mnoha lidí na té správné úrovni i v osobních životě.. Není to škoda, pořád na někoho spoléhat?![]()
P:S: bez urážky, jen si říkám, to mají ale lidé dnes starosti..
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
turbo kamna power
Ma pravdu mam iba auto s ABS ktore štrajkuje... Menil som komplet posilovač a hlavný valec a daval som tam z G4 a teraz by som to chcel prerobiť aj na ABS / EDS... Len potrebujem vedieť čislo jednotky ktoru mám hladať... Tých original G3 ojkových bolo fakt strasne malo a je to nezohnatelne...... Preto chcem ist do G4 alebo octavia jedna... EDS musi fungovať aj bez RJ Motora ta je potrebná len pre ASR, kde sa ubera aj výkon motora......
A kedže to mam rozobrate prečo to neprerobiť už na novší system ?
Inač budiky z G4 uz vaute mam
plne funkče ale bez maxidotu čo ma mrzi...
jericho-3
Vobec to nie je o tom či ludia vedia jazdit bez ABS ale jednoducho ked sa v zime chceš niekde dostat z atuom čo ma iba predny nahon a taha iba jedno koleso tak eds tomu trochu pomože, niekedy aj viac ako trochu.... (bez uražky
)
Takž epokiaľ to niekto skušal napište mi čislo jednotky aby ste mi ušetrili čas a starosti.....
Momentalne som zistitl žeby to malo iasť z G4 do roku 99 bez CAN busu a system MARK 20..
Ma pravdu mam iba auto s ABS ktore štrajkuje... Menil som komplet posilovač a hlavný valec a daval som tam z G4 a teraz by som to chcel prerobiť aj na ABS / EDS... Len potrebujem vedieť čislo jednotky ktoru mám hladať... Tých original G3 ojkových bolo fakt strasne malo a je to nezohnatelne...... Preto chcem ist do G4 alebo octavia jedna... EDS musi fungovať aj bez RJ Motora ta je potrebná len pre ASR, kde sa ubera aj výkon motora......
A kedže to mam rozobrate prečo to neprerobiť už na novší system ?
Inač budiky z G4 uz vaute mam

jericho-3
Vobec to nie je o tom či ludia vedia jazdit bez ABS ale jednoducho ked sa v zime chceš niekde dostat z atuom čo ma iba predny nahon a taha iba jedno koleso tak eds tomu trochu pomože, niekedy aj viac ako trochu.... (bez uražky

Takž epokiaľ to niekto skušal napište mi čislo jednotky aby ste mi ušetrili čas a starosti.....
Momentalne som zistitl žeby to malo iasť z G4 do roku 99 bez CAN busu a system MARK 20..
VW GOLF MK3 1.9 TDI 81 KW AFN, Kat OFF, EGR OFF, Jednohmota + Pritlačný VR6 - ostatne v plane 

Mel jsem dva golface oba syncro. Jeden mel i to eds. Vyjelo to o hodně více. Něco na tom je. Divne v tom cvrdlikalo ale nalozenej vozejk kopec do vesnice ujezdenej sníh a vyjelo to.
R. LAGUNA II 2,0 DCi 110 KW 530 TIS KM
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
A presne to potrebujem
len potrebujem vediet aku jednotku ..... po pripade ak ma niekto na predaj kludne pište..... už tyžden mam rozobrate auto v garazi a nemôžem najst spravne organy na transplantáciu..

ABS potrebuje k chodu ecu motora..bude ti pisat neplatny signal. EDS bez motorovky na 100% nepojde! ABS mozno...
inak klasika..potrebujše take ABS/EDS z ktoreho auta mas budiky. Ešte aby ti pasoval odpor snimacov!!!!! respektive signalne kruzky na nabojoch.
zalezi ake mas budiky, CAN/NECAN
inak klasika..potrebujše take ABS/EDS z ktoreho auta mas budiky. Ešte aby ti pasoval odpor snimacov!!!!! respektive signalne kruzky na nabojoch.
zalezi ake mas budiky, CAN/NECAN
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke