Astra H 1.7CDTi 74 kw Z17DTH nouzák
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Astra H 1.7CDTi 74 kw Z17DTH nouzák
Dřív to dělalo tak 1-2x do měsíce
pak zhruba každej týden, nyní už prý 5x za jízdu 10km
je mě divný že se to normálně pak samo vzpamatuje a jede to dál,nemusí se vypnout motor a znovu startovat..
Načítal jsem Delphinou - píše to jen sporadicky závadu plnícího tlaku
Turbo i baňka vizuálně nic moc,celý orezlý,manžetka na baňce prasklá...nikdo s tím nikdy nic nedělal tak asi vyndám turbo a dám ho vyčistit a třeba novou baňku
po startu se baňka zatáhne ale má tendenci jakoby pocukávat,tak myslím že to vázne
jiné nápady ?
díky
pak zhruba každej týden, nyní už prý 5x za jízdu 10km
je mě divný že se to normálně pak samo vzpamatuje a jede to dál,nemusí se vypnout motor a znovu startovat..
Načítal jsem Delphinou - píše to jen sporadicky závadu plnícího tlaku
Turbo i baňka vizuálně nic moc,celý orezlý,manžetka na baňce prasklá...nikdo s tím nikdy nic nedělal tak asi vyndám turbo a dám ho vyčistit a třeba novou baňku
po startu se baňka zatáhne ale má tendenci jakoby pocukávat,tak myslím že to vázne
jiné nápady ?
díky
když někdo nedá správné rozvody nebo neudělá postup jak má a udělá to jako běžně na VW tak cca do půl roku lehne olejové čerpadlo a to z duvodu přepnutí rozvodového řemenu ( takových už tu bylo neurékom) několik 4 dokonce takže kvůli cenám těchto motorů motor ven a nechal jsem si převrtat blok a osadit vložkou pro olej čerpadlo.
Tady už se nepovolovalo to bylo na předchudci Y17XXX jinak ale olej čerpadla jsou stejný a systém rozvodů taky a tím pádem i duležitost nastavení rozvodu a dodržení postupu aby nedošlo k přepnutí on je totiž ten řemen poměrně dooost na "volno" když je dobře.
tlak 1,27 (na volnoběh) cca850ot
Tady už se nepovolovalo to bylo na předchudci Y17XXX jinak ale olej čerpadla jsou stejný a systém rozvodů taky a tím pádem i duležitost nastavení rozvodu a dodržení postupu aby nedošlo k přepnutí on je totiž ten řemen poměrně dooost na "volno" když je dobře.
tlak 1,27 (na volnoběh) cca850ot
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K