Čau, nechával sem si přetěsnit čerpadlo od lucase R8444B662C tekla nafta kolem páčky "čehosi co hejbe s přesuvníkem", čerpadlář se mi na to zvysoka a nepřetěsil to. Tvrdí, že to přetěsnil ale je vidět že na to ani nesáhl. Teď nevim jestli mam koupit sadu a přetěsnit si to sám nebo koupit ten díl novej. Radši bych novej ale nemůžu nikde najít jestli danej díl pasuje na moje čerpadlo. Číslo delphi dílu je 9100-638, je víc variant a za každou je písmeno. Je někdo schopen mi to dohledat ??
Nevím, odkud jsi, ale za sebe mohu jen doporučit p. Měšťana z Říčan u Prahy, dělá čerpadla už léta, má to v malíčku a vždy za dobrou cenu a naprosto bez problémů.
Nebo pokud si na to troufneš sám, tak to vyndej, změř rozměry O-kroužků a kup nové vitonové - označení FKM, nebo FPM.
pokud si za to nechal zaplatit tak řešit s tím co to dělal, vy mě hoši fakt udivujete, někde necháte ranec peněz a pak zháníte po forech informace jak to vlastně vyřešit??? ( nic ve zlym)
kurva, dal jsem ti čerpadlo na přetěsnění a teče pořád, ta si ho asi nepřetěsnil nebo jsi ho přetěsnil blbě nebo se pletu ? toto pochopím u kámoše kterej mi to udělá za 2 piva a Marsky, ale jinak ne - kdo to má pořád dokola tahat ven ?
chlapík mi to dělal za cenu matroše + nějaký drobný, dneska sem to rozebral a tam O kroužek 20 let starej, tak sem za nim byl a strašně se divil že je takhle dodělanej. Pak přiznal že se mu to nechtělo rozdělávat, navalil mi sadu s těsněním a teď sem si to přetěsnil. Jako kurva když už něco dělam tak to dělam pořádně ne ? Díky takový prkotině si ten servis udělal fakt hezký jméno