rotačka čerpadlo lucas

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dobis
Nováček
Odpovědi: 0

rotačka čerpadlo lucas

Příspěvek od dobis »

Čau, nechával sem si přetěsnit čerpadlo od lucase R8444B662C tekla nafta kolem páčky "čehosi co hejbe s přesuvníkem", čerpadlář se mi na to zvysoka a nepřetěsil to. Tvrdí, že to přetěsnil ale je vidět že na to ani nesáhl. Teď nevim jestli mam koupit sadu a přetěsnit si to sám nebo koupit ten díl novej. Radši bych novej ale nemůžu nikde najít jestli danej díl pasuje na moje čerpadlo. Číslo delphi dílu je 9100-638, je víc variant a za každou je písmeno. Je někdo schopen mi to dohledat ??

Obrázek
Obrázek
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

Nevím, odkud jsi, ale za sebe mohu jen doporučit p. Měšťana z Říčan u Prahy, dělá čerpadla už léta, má to v malíčku a vždy za dobrou cenu a naprosto bez problémů.
Nebo pokud si na to troufneš sám, tak to vyndej, změř rozměry O-kroužků a kup nové vitonové - označení FKM, nebo FPM.
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

pokud si za to nechal zaplatit tak řešit s tím co to dělal, vy mě hoši fakt udivujete, někde necháte ranec peněz a pak zháníte po forech informace jak to vlastně vyřešit??? ( nic ve zlym)
kurva, dal jsem ti čerpadlo na přetěsnění a teče pořád, ta si ho asi nepřetěsnil nebo jsi ho přetěsnil blbě nebo se pletu ? toto pochopím u kámoše kterej mi to udělá za 2 piva a Marsky, ale jinak ne - kdo to má pořád dokola tahat ven ? (crazy)
dobis
Nováček

Příspěvek od dobis »

chlapík mi to dělal za cenu matroše + nějaký drobný, dneska sem to rozebral a tam O kroužek 20 let starej, tak sem za nim byl a strašně se divil že je takhle dodělanej. Pak přiznal že se mu to nechtělo rozdělávat, navalil mi sadu s těsněním a teď sem si to přetěsnil. Jako kurva když už něco dělam tak to dělam pořádně ne ? Díky takový prkotině si ten servis udělal fakt hezký jméno
Obrázek
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Presne tak... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“