Ostřik pístu Renault Master 2.3dci

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mecano
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Ostřik pístu Renault Master 2.3dci

Příspěvek od mecano »

Zdravím. Nesetkal se někdo z vás s problémem že není možné u Renaultu objednat na motor 2.3dci, M9T, ostřikovací olejové trysky na chlazení/mazání pístů? Není možné tyto trysky něčím nahradit? /díl z jiného vozidla/ Jsou lisované v bloku a brusírna je při vložkování bloku při demontáži zničila. V tu dobu ani oni ani já netušily, že tryska nejde objednat. Dokonce nejde objednat ani celý blok, pouze celý motor!!! Zajímavá strategie Renaultu. Případně nemáte někdo na prodej poškozený blok M9T, který by se zničil, jen aby se dalo zachránit trysky? Užitečnou informaci, nebo pomoc odměním. DíkyObrázek
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

A ty jsi ji vyndal jak ? Jde vratit zpet ? Pokud ano koupit dutou trubičku a naletovat na stary díl . Měl jsem stejný problém na Mastru , v brusič mi je přihnul naštěstí šly ohnout zpět do původní polohy.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
mecano
Přispěvovatel

Příspěvek od mecano »

Já jsem je nevyndával, dělala to brusírna. Navařily na ostřik zpětné kladivo, tím se zničila pružinka a kulička vevnitř, je tam ventilek. To že to zničí mi bylo řečeno dopředu, nikdo ale ještě netušil, ze náhradní díl není možné objednat
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Co na to napsat . To je na mašli
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

kurvy francouzký...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“