SuperB II tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
SuperB II tdi
Ahoj, koukám po superbech 2 tdi od 2010 roku a vejš jaký motor zvolit? Je 125kw dobrá volba? Díky
- blacklight
- Přispěvovatel
Jak dlouho tomu vydrží DPF, pokud se jezdí 2km trasy po městě?
O nevhodnosti takového využití netřeba hovořit - ptám se pro zajímavost, protože to koupil soused pro manželku, která jede 4x 2km denně když rozváží děti.
O nevhodnosti takového využití netřeba hovořit - ptám se pro zajímavost, protože to koupil soused pro manželku, která jede 4x 2km denně když rozváží děti.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Jedna holčina tady takto najezdila za cca 6 roků 98tkm a filtr je na hraně ale ještě fachá - delší štreku jak 20km to snad ani nepoznalo mimo cesty ze salonu (Passat B7).blacklight píše:Jak dlouho tomu vydrží DPF, pokud se jezdí 2km trasy po městě?
záleží jestli jezdíš pro housky 1km nebo dálkyFelipe píše:Já mám něco málo přes 3kyla a zaplnění je 12 g.geo píše:Za mě jsou to znovu povedené motory neduhy přicházej kolem 180 tis jako egr ,banka turba dvouhmoty filtry 300 tis vydržej.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
záleží jestli jezdíš pro housky 1km nebo dálky...Felipe píše:Já mám něco málo přes 3kyla a zaplnění je 12 g.geo píše:Za mě jsou to znovu povedené motory neduhy přicházej kolem 180 tis jako egr ,banka turba dvouhmoty filtry 300 tis vydržej.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
jo,a nejvíc o tom píše ten kdo jel max. ve Feldě nebo FI...A6TDI píše:vřdyt je to prej hroznej krám tu píšou mechoši.. nic proti.. jako jízda v tom atd..
teda nevim já jel jen s OII 103kw m což se mi zdálo dobrý ikdyž sterilní..ale dobrý
za mě je to úplně v pohodě kára, hlavně toho mííííísta, to je bomba, nějaký neduhy jak každý novější auto