silikonová hadice
Moderátoři: šulda, Moderátoři
silikonová hadice
Dobrý den,
potřeboval bych poradit jak mám napojit originální sání ( octavia 1.9, 81kw, asv) na turbo 1756vk. Jde mi o mezikus mezi turbo a hadici od filtrboxu.
Díky Míňas.
potřeboval bych poradit jak mám napojit originální sání ( octavia 1.9, 81kw, asv) na turbo 1756vk. Jde mi o mezikus mezi turbo a hadici od filtrboxu.
Díky Míňas.
- L_u_c_k_y_n
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
změř pruměr vstupu turba a pruměr tvýho sání a objednej silikovou redukci
např. tu
http://fmic.cz/19-rovna-redukce#/page-2
např. tu

EX Cordoba Tdi AFN, VA ,ATD+keramika, s764,FMIC,chip DP 165ps
EX Leon Tdi ALH 66kW -> VKLR 2.5bar, Mirulu soft 260hp
Daily TSI CBZB 77kw
For Fun Corvette c4 5.7 V8

EX Leon Tdi ALH 66kW -> VKLR 2.5bar, Mirulu soft 260hp
Daily TSI CBZB 77kw
For Fun Corvette c4 5.7 V8
neutrácel bych peníze za silikon redukci ale napred bych sehnal sání ARL/ASZ a az potom bych daval nejake redukce. Prece jenom 1756 uz potřebuje víc vzduchu nez serie turbo 

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
no naj jednoduchšie - kolená sú aj redukčné silikonove, dajú a kúpiť aj hliníkové rurky a celé namerať a napasovaťstanda123 píše:neutrácel bych peníze za silikon redukci ale napred bych sehnal sání ARL/ASZ a az potom bych daval nejake redukce. Prece jenom 1756 uz potřebuje víc vzduchu nez serie turbo

Sharan 05 85kw gtb1756 kadle kadle poww kadle kadle poww
ja som teraz dlho zhanal redukciu na gt1749vb konecne dnes som ju vyfasoval lebo predtym som mal inu redukciu na hadice a mi to nepasovalo do teraz som chodil tak ze vzduch fucal mimo hadice bez redukcii som sa nevedel vypasovat a tlacilo to i tak ako blazon takze som zvedavy ako to pojde teraz ked budem mat redukciu a hadice poriadne pritiahnute bud mi strelila hadica alebo prefukovalo :/..pri predoslom turbe mi tlacilo len 1.3b no teraz pri vbcku to tlacim 1.8-2.0b co ide max potencial pre toto turbo je hranica 2.5b potom urobi puk ...s tvojim vecsim turbom a dobrymi upravami okolo motora budes urcite nad 200k 

- marena tdi
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tak nech to vysvetlí sám autor teda....Pretože 2.5 baru bez atmosfery je....standa123 píše:Přečti si to znovu co napsal a hned pochopís jak to myslel.octaviask píše:Preboha..však je jasne ze myslel 2.5 baru aj s atmosferou...

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
No právě. Napřed ze tlačil 1.3 ted ze tlačí 1.8-2.0 a pak ze na vbcku se da 2.5 baru. On asi ani neví ze nějakém atmosférickém tlak existuje.octaviask píše:Tak nech to vysvetlí sám autor teda....Pretože 2.5 baru bez atmosfery je....standa123 píše:Přečti si to znovu co napsal a hned pochopís jak to myslel.octaviask píše:Preboha..však je jasne ze myslel 2.5 baru aj s atmosferou...
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
vas uz teraz lutujem ...ja sa vam fakt cudujem aky mozete byt taky sprosty smejete sa sami na sebe ako paviani rozmyslate ale nechapeme ...predtym mi to tlacilo 1.3b co boli zle hodnoty ked som zohnal druhe turbo tak som dal nastavit na vyssi tlak teraz mi tlaci 1.8-2.0b ale maximalny tlak s uzatvorenou klapkou tlak tlaci na 2.5b co je to smrt pre turbo ale davam priklad ze este taketo turbo ma medzeru 0.5b podla podla {neriesim atmosfericky tlak ja pisem o tlaku ktory ukazuje na budiku } naco budem pisat atmosfericky ked cely cas sa bavim to co ukazuje na budiku omfg ...ja sa vam fakt ani necudujem ze nic neviete ked ste takyto fakt totalne sprosty chodite len a smejete a urazate ako primitivna haved skadial to vy ste prisli ? nesa da tu normalne chodit a pisat 

Naposledy upravil(a) F4ever! dne 07 dub 2017, 13:07, celkem upraveno 1 x.
si predtav ze viem lenze ja sa nebavim o atmosferickom tlaku ty retard ako zvysok ja sa bavim o tlaku ktory ukazuje na tlak turba co je natom nepochopitelne ? ...smejete sa rozmyslate alee vidim ze vela veci neviete zamyslite sa nad seboustanda123 píše:No právě. Napřed ze tlačil 1.3 ted ze tlačí 1.8-2.0 a pak ze na vbcku se da 2.5 baru. On asi ani neví ze nějakém atmosférickém tlak existuje.octaviask píše:Tak nech to vysvetlí sám autor teda....Pretože 2.5 baru bez atmosfery je....standa123 píše: Přečti si to znovu co napsal a hned pochopís jak to myslel.