problém se zámkem / zrcátkem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
major-jan
Nováček
Odpovědi: 0

problém se zámkem / zrcátkem

Příspěvek od major-jan »

zdravím, mám takovou drobnost :) občas mi zlobí centrál u řidiče - občas se zamkne a občas ne (pokud zamknu zvenku klíčem tak se zamkne/odemkne celý auto) stropní lampička svítí. Diag - centrál řidiče sporadicky. No a na těch samých dveřích mám problém ještě se zrcátkem - diag ukazuje špatný výhřev (i s novým sklíčkem) - sporadicky a špatné el. nastavování - sporadicky. Je možné že je někde problém třeba v kabeláži? Nebo KO zámek?
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

Jukni do konektoru řj okna dveře řidiče dost to tam hnije
Pak se zaměř na žlutočervenej drát v tom konektoru potahej za něj jestli mu neuhnil konektor neni to uvnitř toho konektoru vidět já ho na svim vytáh ven a musel to přepinovat (LOL)
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

pokud je to oct1 máš vyhnilou jednotku v LP dveřích podud to je 801D mám ji...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Nejčastěji ten žlutočervenej slabej kabel na kraji
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

Presne ako pise Ladas,to ze mas uhnity kabel zlto cerveny je jasne,ked ho spravis tak je otazkou casu kedy ti ta jednotka zacne blbnut ako robila mne...kabel som opravil,vycistil a do pol roka sa mi vodicove okno otvaralo a zatvaralo ako kedy sa mu zachcelo,vymenil som jednotku a pokoj
major-jan
Nováček

Příspěvek od major-jan »

díky za rady :) zítra se na to podívám
major-jan
Nováček

Příspěvek od major-jan »

tak ze zítřka se stal skoro měsíc :D ale jste fakt machři! byl uhnilej pin v konektoru na červeno-žlutej drátek :D byla docela sranda vyndat ten pozůstatek z toho konektoru (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“