Ahoj pánove. Chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo skušenosti s tím že mu teče servo olej z řídící tyče?
zjistil jsem že mám unik oleje z nádobky na servo a když jsem pátral tak jsem zjistil že to teče někde pod podlahou na servo tyči, ale je tam tak blbej přístup že jsem nepřišel na to kde přesně. Není to tak hrozné,, jezdím s tím cca 14 dní a zatím v nádobce olej ještě je ale bojím se aby se mi to někde nevysralo.
Co mi může hrozit když mi to po cestě vyteče uplně??
Vím že pujde ztuha řídít, ale bojím se abych něco nepřidřel.
A jaký olej dolít?
Mám tady nějaký servo olej červené barvy ale vubec nevím co je to zač, stačí když koupím na benzince nějaký olej nebo musí mít nějakou specifikaci?
Děkuji
Ducato 3.0 JTD TEČE SERVO OLEJ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ideálne na doliatie je TUTELA olej tuším je to niečo také isté čo ide do prevodovky (červená), čo ťa nepoteším tak asi by si mal počítať s novým servom alebo repas tvojho ak máš možnosť mne to začalo tak isto tiecť okolo vstupu tyče riadenia do serva ale potom to už púšťalo aj cez manžetu na čap riadenia na vodičovej strane . Jedno krásne ráno som našiel pod autom kaluž oleja a bolo to vybavené na výmenu asi tak z mojej strany 

FIAT DUCATO 3,0 160 multijet power r.v.2007 off
FIAT DUCATO 3,0 160 multijet power r.v.2010 off
FIAT DUCATO 3,0 180 multijet power 2 euro 5 r.v.2012
FIAT DUCATO 3,0 180 multijet power euro 5+ r.v.2015
Děkuji za odpověď.
Já už se z toho auta poseru, fakt.
Teď momentálně do servisu nemohu,mám moc práce.
Nepokazim s tím něco?
Zatím to teče úplně nepatrně ale jak jsem už psal, mám strach aby se mi to po cestě někde nevysralo.
Dá se s tím chvilku jezdit, když mi to náhodou po cestě někde výtečně úplně?
U starších aut vím že prostě jde hůř řídit, to je mi jasné ale vůbec nevím jak je to u tohoto modelu.
Já už se z toho auta poseru, fakt.
Teď momentálně do servisu nemohu,mám moc práce.
Nepokazim s tím něco?
Zatím to teče úplně nepatrně ale jak jsem už psal, mám strach aby se mi to po cestě někde nevysralo.
Dá se s tím chvilku jezdit, když mi to náhodou po cestě někde výtečně úplně?
U starších aut vím že prostě jde hůř řídit, to je mi jasné ale vůbec nevím jak je to u tohoto modelu.
V tomto ti presne nepoviem čo by sa mohlo stať , ale asi ti fakt len pôjde riadenie ťažko neviem čo na to servo-čerpadlo ja som to hneď menil čiže iba jazda do servisu 5 km , Koľko dolievaš približne ?
FIAT DUCATO 3,0 160 multijet power r.v.2007 off