nebo existuje vubec neco na mazani kilometru ktery chodi s timto kablem pořípadě s hex-can usb

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Musis mat original kabel vagtacho, inac to nejdevinek píše:chodi tachopro s klasickym kabelem k-line???
nebo existuje vubec neco na mazani kilometru ktery chodi s timto kablem pořípadě s hex-can usb
djvoloda píše:Musis mat original kabel vagtacho, inac to nejde
Preco jeden o voze a druhy o koze ked sa pital ci mu pojde vagtacho s hexom? ja som mu nato napisal ze potrebuje kabel vagtachoMAX píše:djvoloda píše:Musis mat original kabel vagtacho, inac to nejdejeden o voze a druhý o koze, že.
djvoloda píše:Preco jeden o voze a druhy o koze ked sa pital ci mu pojde vagtacho s hexom? ja som mu nato napisal ze potrebuje kabel vagtachoMAX píše:djvoloda píše:Musis mat original kabel vagtacho, inac to nejdejeden o voze a druhý o koze, že.
kevino píše:djvoloda píše:Preco jeden o voze a druhy o koze ked sa pital ci mu pojde vagtacho s hexom? ja som mu nato napisal ze potrebuje kabel vagtachoMAX píše:jeden o voze a druhý o koze, že.
lebo sa pytal na tachopro a nie na vagtacho
zeby s kablom tacho pro ?djvoloda píše:kevino píše:djvoloda píše: Preco jeden o voze a druhy o koze ked sa pital ci mu pojde vagtacho s hexom? ja som mu nato napisal ze potrebuje kabel vagtacholebo sa pytal na tachopro a nie na vagtacho
A scim ide vagtacho pro? ja som ho skusal na kkl a na hexe a nesiel mi
skus kabel od miesacky, ale musi byt na 380V, s 220V nechodidjvoloda píše:kevino píše:djvoloda píše: Preco jeden o voze a druhy o koze ked sa pital ci mu pojde vagtacho s hexom? ja som mu nato napisal ze potrebuje kabel vagtacholebo sa pytal na tachopro a nie na vagtacho
A scim ide vagtacho pro? ja som ho skusal na kkl a na hexe a nesiel mi