Písková filtrace u bazénu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Písková filtrace u bazénu
Jaký písek tam mám dát ? Starej jsem vysypal, nabízejí 0,6-1,2mm nebo pak 1-2mm , nebo je to jedno ?

ahoj s ohledem z se staram o bazeny tak ja davam do malych filtraci to jak pises prvni 0.6-1.2 ale v plavecaku mame sesypavanejjak jemnej tak i hrubo ale tam mame ponekud vetsi bandasky na pisek.A1-2 uz je moc na takhle malej prutok a filtraci bazenku.Jinak uz jsem zazil ze lidi chteli usetrit a dali ten jak se sype mezi dlazbu
a pak se divily ze maj vse v bazene

když už tu máte tohle téma zkoušel jste někdo bazénovou filtraci na zahradní jezírko?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- Rolan
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Ten Mountfield je s akcemi boží. Dneska je v akci za 260Kč, včera jsem ho tam kupoval bez akce za 249 Kčtitan0306 píše:https://www.mountfield.cz/pisek-do-filt ... m-3btz0002

To je dobrý noRolan píše:Ten Mountfield je s akcemi boží. Dneska je v akci za 260Kč, včera jsem ho tam kupoval bez akce za 249 Kčtitan0306 píše:https://www.mountfield.cz/pisek-do-filt ... m-3btz0002

Koupil jsem v Bíteši v ZZN 2 pytle po 230,-
Včera jsem to vyčerpal, pomalu do pulnoci jsme to se starou šůrovali, už napouštím
Otázka č. 2 - jakou chemii používáte ? nebo slanou ?
Dva roky to bylo super, loni jsem s tím docela válčil, furt to bylo kalný,jakoby doběla, přitom PH i chlor ukazoval měřák že je OK...tak nevím
Tak jsem se rozhodl že to celý vypustím,novou vodu z řádu ale chci se vyhnout tomu že to budu jak debil furt ladit a furt to bude hnusný ta voda..