výměna PD vstřikovačů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
výměna PD vstřikovačů
Ahoj, mám motor 1.9TDI 85kw (ATJ) a chtěl bych vyměnit vstřikovače, vyměním pouze kus za kus a poběží to jak má, nebo se musí nastavovat (kodovat) něco přes VAG ?? teď tam mám údajně nové vstřiky, ale z verze 74/77kw s novějším typem elektromagnetu a přijde mi, že to nemá výkon co by mělo mít.chtěl bych tam dát vstřiky 96kw se starším typem elektromagnetu (někde jsem četl, že ty by tam měli fungovat bez problému) tak jestli s tím nebude problém.díky za každou radu
omlouvám se že nepíšu označení vstřiků, ale z hlavy nevim, tak ho dopíšu pozdějc

vstřiky nelze měnit dle libosti ( jabka/hrušky). Do tvého motoru patří vstřiky 038130073F. A i vstřiky ze 74kW verze jsou jiné než ze 77kW (EURO 4). Pokud tam chceš vstřiky z 96kW - 038130073AA nebo 038130073AL, tak musíš po výměně na úpravu SW v ŘJ motroru k úpravci (chiptuning) - né k žádnému nalejváči u supermarketu/benzinky.

VW Passat variant B5.5 1.9l AVB(2002) 74kW/240Nm*self-made chip - 102kW/340Nm* ---EGR-OFF---
daj tam cisla vstrekovacov ake maju byt original, nahraj original soft (ak je daco robene).
Staci ked podla prirucky mechanicky nastavis vstrekovače
Nezabudni, nove gumičky, polozku, dorazovy kolik, nastavovacie srobky, a srobky do hlavy! dotiahnut podla prirucky!
Staci ked podla prirucky mechanicky nastavis vstrekovače

Nezabudni, nove gumičky, polozku, dorazovy kolik, nastavovacie srobky, a srobky do hlavy! dotiahnut podla prirucky!
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
vstriky
Omlouvam se ze vstupuju do tematu , ale protoze nadpis je vseobecny dam dotaz:
Mam Mitsu s motorem od VW (BSY=BKD), mam ted cca 280tkm na original tryskach, uvazuju o vymenen spicek za Fratteliny Bosio 1287. Bude mit nejaky prinos vymena za RACE verzi misto SPRINT ( POWERPLUS pry je nedostupny), pokud nechci nejak extremne chipovat ( ted tam je pridavna jednotka-kurvitko od Railtronic pry 123/360 kterou chci vyndat a chipovat normalne) a chtel bych cca 130/400, nechci trapit spojku. Jde o to ze na Ebayi je k dostani RACE verze za ceny +- jako SPRINT tady u nas, tak jestli by se to vyplatilo objednat a nechat vymenit.
Mam Mitsu s motorem od VW (BSY=BKD), mam ted cca 280tkm na original tryskach, uvazuju o vymenen spicek za Fratteliny Bosio 1287. Bude mit nejaky prinos vymena za RACE verzi misto SPRINT ( POWERPLUS pry je nedostupny), pokud nechci nejak extremne chipovat ( ted tam je pridavna jednotka-kurvitko od Railtronic pry 123/360 kterou chci vyndat a chipovat normalne) a chtel bych cca 130/400, nechci trapit spojku. Jde o to ze na Ebayi je k dostani RACE verze za ceny +- jako SPRINT tady u nas, tak jestli by se to vyplatilo objednat a nechat vymenit.