Ahojte všetci.. chcem sa vás opýtať, chcel by som kúpiť Seat Ibizu Cupru a chcel by som spýtať, že či je to spoľahlivý motor a či by dokázal uniesť aspoň 300ps chip s intercoolerom, trysky atd..
no určite dosť keď len turbo z 3.0 stojí okolo 1000€.. ale o to mi nejde chcem skôr vedieť ako ten základný motor chodí a či sa ho oplatí kúpiť Atď.. nejaké tie + a - na ňom
Peugeot 106 1.6 S16 QuickSilver Turbo 2xx kw, FMIC, EBC brzdy a ďalšie srandy. BOLO pred 4 rokmi
Seat Ibiza 6L 74kw 1.9 TDi - stock
Allison píše:no určite dosť keď len turbo z 3.0 stojí okolo 1000€.. ale o to mi nejde chcem skôr vedieť ako ten základný motor chodí a či sa ho oplatí kúpiť Atď.. nejaké tie + a - na ňom
Turbo z 3.0 ti nato stacit nebude.Za dalsie kompletna prestavba motora,sania,hlavy,vyfukovych zvodov a vedenia vyfuku,vstreky atd... Odhad hodnota pri kupe auta sa bude rovnat uprave auta...
A co k motoru.Ten ako samotny pokial bude vdobrej kondicii mu nieje co vytknut je to ten samy motor ako 96 ci 110 kW akurat ma softwerovo 118 kW
Slovo investice bych v souvislosti s běžným autem, natož s úpravou auta vůbec nepoužíval
Platilo to před deseti rokama, stejně jako to platí v "dnešní době".
300 koní je vysoko nasazená laťka, zkus popřemýšlet tak o 250
Mělo by tam být klasicky VB jak u ARL jen je to softwarove přikrmeno jak tu bylo zmíněno.Dobře si upravu promysli je to kopec peněz nervu a zase peněz jeden zdejší člen nick tuším tantor-bn ji má předělanou na cca 280 hp zkus mu napsat třeba bude ochotný a poradí.
tak to je pravda.. chce to už konečne nejaký diesel niečo čo ma už poriadne oprie do sedačky... tie peniaze niesú až taký problém keďže pracujem v záhraničí.. beriem to ako zábavku a auto by som chcel urobiť na Sprint takže myslím, že 250ps/hp a 500nm kruťák bude bohate stačiť
Peugeot 106 1.6 S16 QuickSilver Turbo 2xx kw, FMIC, EBC brzdy a ďalšie srandy. BOLO pred 4 rokmi
Seat Ibiza 6L 74kw 1.9 TDi - stock