Dotáhli auto napůl rozebraný,nemá to vstřikovací trubky,vstřiky,prej to někdorozebral před časem kvůli KO čerpadlu,to je ale pořád na motoru,je to nějaká obdoba VP44 s takovou tou krabicí nahoře
Když seženu jiné - musí se čerpadlo přizpůsobovat ?
Jak je to tady s výměnou / aretací řetěz. rozvodů ?
Klasická situace,auto někde stálo půl roku a teď to přistálo u nás,borec volá 5x denně kdy to jakože bude...
díky
Focus I TDDi čerpadlo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Re: Focus I TDDi čerpadlo
[quote="roman1648"]
Klasická situace,auto někde stálo půl roku a teď to přistálo u nás,borec volá 5x denně kdy to jakože bude...
řekni mu že to bude hned na vrakecu,
nebo at si nachystá 28.OOO kč,
raděj se na to vyprdni, čerpadlo mulže být už vydřené a bude mít mouchy, začne téct to velké gufero, nebo mě třeba naposledy do půl roku praskl obal a chtěl to jako reklamace, já mu dělal jsem elektroniku čerpadla,
tyto auta to mají spravdla za sebou, třeba před třemi lety jsem udělal čerpadlo vydrželo 4 měsíce, borex si sehnal jiné vydrželo tři měsíce, nakonec mu tam nějaký dobrodruh nabalastil obyč rotašku a jezdí
řekni mu že to bude hned na vrakecu,
nebo at si nachystá 28.OOO kč,
raděj se na to vyprdni, čerpadlo mulže být už vydřené a bude mít mouchy, začne téct to velké gufero, nebo mě třeba naposledy do půl roku praskl obal a chtěl to jako reklamace, já mu dělal jsem elektroniku čerpadla,
tyto auta to mají spravdla za sebou, třeba před třemi lety jsem udělal čerpadlo vydrželo 4 měsíce, borex si sehnal jiné vydrželo tři měsíce, nakonec mu tam nějaký dobrodruh nabalastil obyč rotašku a jezdí
-
- Aktivista