Pozor, nová legislatíva v ČR !
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
- rasol
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Pozor, nová legislatíva v ČR !
Pre užívateľov RO v Českej republike mám overenú nepríjemnú správu: Od 1.1.2008 bude v ČR rastlinný olej zaťažený spotrebnou daňou v plnej výške. Jeho používanie sa stane opäť konšpiračným s nemilými následkami v prípade zistenia pracovníkmi Colnej správy ČR.
Držím sa hesla: Nehádaj sa s blbcom, mohol by ťa pomýliť
no to je len otazkou casu kedy nosaty zauraduju aj unas a povedia "kolko si tak vypytam" a zdania aj hovno pretoze za posobenia tepla vyhnivanim produkuje bioplyn na ktory sa da takisto jazdit.
zdravim RASOL
otazka je ci sa to bude dat este nEjAko legalne Oje8at...ked pride aj na nas mraz.
mozno by nebolo odveci zistit ako isty pan z nemecka vo svojom super hrnci naserviruje zo skapacin a inych chutoviek naftu.
potom si mozu robit rozbor pani CLO/ZOLL z coho chcu.
zdravim RASOL

mozno by nebolo odveci zistit ako isty pan z nemecka vo svojom super hrnci naserviruje zo skapacin a inych chutoviek naftu.
potom si mozu robit rozbor pani CLO/ZOLL z coho chcu.
Re: Pozor, nová legislatíva v ČR !
pokud vím tak je už teď, jestli se něco mění tak dej odkaz na návrh zákona jinak platí stále to co jsem psal minulerasol píše:Pre užívateľov RO v Českej republike mám overenú nepríjemnú správu: Od 1.1.2008 bude v ČR rastlinný olej zaťažený spotrebnou daňou v plnej výške. Jeho používanie sa stane opäť konšpiračným s nemilými následkami v prípade zistenia pracovníkmi Colnej správy ČR.
( http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 5&start=15 ) takže problém můžeš mít už teď s pracovníky celní správy

-
- Přispěvovatel
Dámy a Pánové ten šlendián co nám vladne jsou naši zaměstnanci.
Svou tupou bezkoncepčností a přizdisráčstvím likvidují budoucnost našich dětí.
Je to čistě jen na nás kam až je necháme zajít....
To co se děje v této banánove republice uráží všechny kteří kdy velebily tuto Zemi.
Pod vedením tupců z Brabantska a za pomoci neviditelného drapu trhu, zhasneme a počkame až nás vyřeší ČIndie s novým čingischánem???
Svou tupou bezkoncepčností a přizdisráčstvím likvidují budoucnost našich dětí.
Je to čistě jen na nás kam až je necháme zajít....
To co se děje v této banánove republice uráží všechny kteří kdy velebily tuto Zemi.
Pod vedením tupců z Brabantska a za pomoci neviditelného drapu trhu, zhasneme a počkame až nás vyřeší ČIndie s novým čingischánem???
Fiat Tipo 1,9TD
- warhead_cz
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Zdar borci,
(už budu mít háčky a čárky), má někdo ověřené informace, jak to oficiálně je s provozem na R. O. ?
Chtěl bych vědět, jestli to někdo může zdaňovat, nebo dělat jiné problémy a jestli můžete mít problémy při technické nebo silniční kontrole. Myslím, že je to potřeba vědět. Psal jsem kvůli tomu mail dvakrát ministrovi Bursíkovi a ani jednou mi nikdo neodpověděl. (prosím vás, napište mu taky, třeba si na vás najde čas, když se strana zelených tím provozem Škodovek na R. O. tak chlubí). Z profi firmy, která u nás přestavby dělá, mi chlapík psal, že to není zatížené spotřební daní = OK,
a taky že to není zásah do palivového systému = OK.
Kdo má dobré informace, prosím sem s nimi.
(už budu mít háčky a čárky), má někdo ověřené informace, jak to oficiálně je s provozem na R. O. ?
Chtěl bych vědět, jestli to někdo může zdaňovat, nebo dělat jiné problémy a jestli můžete mít problémy při technické nebo silniční kontrole. Myslím, že je to potřeba vědět. Psal jsem kvůli tomu mail dvakrát ministrovi Bursíkovi a ani jednou mi nikdo neodpověděl. (prosím vás, napište mu taky, třeba si na vás najde čas, když se strana zelených tím provozem Škodovek na R. O. tak chlubí). Z profi firmy, která u nás přestavby dělá, mi chlapík psal, že to není zatížené spotřební daní = OK,

Kdo má dobré informace, prosím sem s nimi.
Jo hoši nic se neví Kalousek tajemný jak hrad v Karpatech. Ale jestli jste velcí kluci mněli byste dávno vědět že je to hra lobistických skupin v oblasti ropa, daně, státní pokladna, vlastní kapsa určitých politických skupin.
Takže seďme v klidu u stromečku, filtrujme přes punčošku posbírané lepidla a čekejme odkud ta facka přijde.