Pozor, nová legislatíva v ČR !

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

rasol
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Pozor, nová legislatíva v ČR !

Příspěvek od rasol »

Pre užívateľov RO v Českej republike mám overenú nepríjemnú správu: Od 1.1.2008 bude v ČR rastlinný olej zaťažený spotrebnou daňou v plnej výške. Jeho používanie sa stane opäť konšpiračným s nemilými následkami v prípade zistenia pracovníkmi Colnej správy ČR.
Držím sa hesla: Nehádaj sa s blbcom, mohol by ťa pomýliť
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

buzeranti!!!!!!!!!!!!! :x :x
Pavel
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel »

Tak zas hurá do ilegality.:) Dneska už normální smrtelník legálně snad nemůže ani žít.
delawega
Přispěvovatel

Příspěvek od delawega »

no to je len otazkou casu kedy nosaty zauraduju aj unas a povedia "kolko si tak vypytam" a zdania aj hovno pretoze za posobenia tepla vyhnivanim produkuje bioplyn na ktory sa da takisto jazdit.
zdravim RASOL :-) otazka je ci sa to bude dat este nEjAko legalne Oje8at...ked pride aj na nas mraz.

mozno by nebolo odveci zistit ako isty pan z nemecka vo svojom super hrnci naserviruje zo skapacin a inych chutoviek naftu.
potom si mozu robit rozbor pani CLO/ZOLL z coho chcu.
Pavel
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel »

A jak je to se spotřební daní když si dovezu naftu tedy palivo z EU? Přeci bych žádnou daň čidokonce clo platit neměl ne? Já tomu moc nerozumím ale nějak se to obejít musí.
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

(rofl)
Naposledy upravil(a) radluk dne 08 zář 2008, 11:08, celkem upraveno 1 x.
lemra
Nováček

Re: Pozor, nová legislatíva v ČR !

Příspěvek od lemra »

rasol píše:Pre užívateľov RO v Českej republike mám overenú nepríjemnú správu: Od 1.1.2008 bude v ČR rastlinný olej zaťažený spotrebnou daňou v plnej výške. Jeho používanie sa stane opäť konšpiračným s nemilými následkami v prípade zistenia pracovníkmi Colnej správy ČR.
pokud vím tak je už teď, jestli se něco mění tak dej odkaz na návrh zákona jinak platí stále to co jsem psal minule
( http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 5&start=15 ) takže problém můžeš mít už teď s pracovníky celní správy :-)
rp135
Přispěvovatel

Příspěvek od rp135 »

Tak ja som zvedavy co vymyslia ty nasi slovensky buzeranti. Lebo ty by najradsej tiez danili aj prdy
jarda3tipo
Přispěvovatel

Příspěvek od jarda3tipo »

Dámy a Pánové ten šlendián co nám vladne jsou naši zaměstnanci.
Svou tupou bezkoncepčností a přizdisráčstvím likvidují budoucnost našich dětí.
Je to čistě jen na nás kam až je necháme zajít....
To co se děje v této banánove republice uráží všechny kteří kdy velebily tuto Zemi.
Pod vedením tupců z Brabantska a za pomoci neviditelného drapu trhu, zhasneme a počkame až nás vyřeší ČIndie s novým čingischánem???
Fiat Tipo 1,9TD
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

neni na citaty trosku brzy ? (noteeth)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
bartjo
Přispěvovatel

Příspěvek od bartjo »

Zdar borci,
(už budu mít háčky a čárky), má někdo ověřené informace, jak to oficiálně je s provozem na R. O. ?
Chtěl bych vědět, jestli to někdo může zdaňovat, nebo dělat jiné problémy a jestli můžete mít problémy při technické nebo silniční kontrole. Myslím, že je to potřeba vědět. Psal jsem kvůli tomu mail dvakrát ministrovi Bursíkovi a ani jednou mi nikdo neodpověděl. (prosím vás, napište mu taky, třeba si na vás najde čas, když se strana zelených tím provozem Škodovek na R. O. tak chlubí). Z profi firmy, která u nás přestavby dělá, mi chlapík psal, že to není zatížené spotřební daní = OK, :) a taky že to není zásah do palivového systému = OK. :-D
Kdo má dobré informace, prosím sem s nimi.
truck
Přispěvovatel

Příspěvek od truck »

Jo hoši nic se neví Kalousek tajemný jak hrad v Karpatech. Ale jestli jste velcí kluci mněli byste dávno vědět že je to hra lobistických skupin v oblasti ropa, daně, státní pokladna, vlastní kapsa určitých politických skupin. :x Takže seďme v klidu u stromečku, filtrujme přes punčošku posbírané lepidla a čekejme odkud ta facka přijde. :(
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Jen by mě zajímalo,jak mi někdo při kontrole u cesty dokáže,že nejedu na naftu ale na RO? (wallbash)
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

:o
Naposledy upravil(a) radluk dne 08 zář 2008, 11:00, celkem upraveno 1 x.
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Což to asi jo,ale když mám jednonádržovku,jak mi dokážou,že to co mám v nádrži neni nafta ale RO.Maji na to nějaký chemický testy?O tom dost pochybuju.A tvrzení že to nějak divně voní pro mě neni argument.
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“