Chtěly jsme čistit turbo,ale nešel povolit přívod oleje do turba,tak než aby jsme urvaly trubku tak jsme to poskládaly,ale teď začal chcát olej od toho přívodu,dotáhnou to více nejde,kde hledat chybu ?
Taky se mi zdá že je špatnej ten měděný těsnící kroužek,jelikož trubka nešla povolit a ten přivod se točil pouze u turba kde je ta podložka.Jaká je to velikost té měděné podložky ?
galaher píše:Taky se mi zdá že je špatnej ten měděný těsnící kroužek,jelikož trubka nešla povolit a ten přivod se točil pouze u turba kde je ta podložka.Jaká je to velikost té měděné podložky ?
M10
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
Z výroby, jelikož je kuželová plocha, je takhle trubka stejně jako trubky ke vstřikům utažena opravdu LEHCE, bohužel pak při opravách to montérovi nedá a pro jistotu jí dotáhne a výsledek je zde.
tak jsem to kluci prostříkal sprejem na povolování šroubů,ale stejně to nejde dolů držel jsem to obroušeným klíčem a je to jako zavařený....ptal jsem se u nás v autodílech a trubka stojí 1300 kč a ten mezikus 520 kč nevím co je na tom tak drahý.
galaher píše:tak jsem to kluci prostříkal sprejem na povolování šroubů,ale stejně to nejde dolů držel jsem to obroušeným klíčem a je to jako zavařený....ptal jsem se u nás v autodílech a trubka stojí 1300 kč a ten mezikus 520 kč nevím co je na tom tak drahý.
Ser na mazaci trubku.....nech si udelat pancerku a mas klid. Lepsi prace je s ni a vyjde ki levnejc.
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.