volnoběh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
volnoběh
čus lidi, potřeboval bych poradit. Motor AHF. Když jedu a vyřadím, tak mi to jde jak kdyby na 3 válce dokud nezastavím, jakmile zastavím srovná se to. Když jsem se díval do měřených hodnot tak lítaj otáčky od nějakejch 860 do 920 a množství paliva od 1,5 do 5. Ale jakmile zastavím ,tak otáčky 904 a palivo 3,6 a pravidelný. Předvstřík je 55.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
[quote="balon"]slovacek.milos: měl bych mít, základní nastavení mi jde,
udělej základní nastavení podle vis, pak
Login 12233
Přispůsobení kanál 01
Hodnota např. 32768 - zvedni o 400
pak vlez do dalších kanálů poznač si hodnotu, a zvedni nebo sniž volnoběžnou dávku, zavři otevři eger,
prostě poměn hodnoty a zkus co tomu motoru chutná, všechno zas múžeš vrátit a uložit původní hodnoty
udělej základní nastavení podle vis, pak
Login 12233
Přispůsobení kanál 01
Hodnota např. 32768 - zvedni o 400
pak vlez do dalších kanálů poznač si hodnotu, a zvedni nebo sniž volnoběžnou dávku, zavři otevři eger,
prostě poměn hodnoty a zkus co tomu motoru chutná, všechno zas múžeš vrátit a uložit původní hodnoty
-
- Aktivista
balon píše:ok díky moc, to zkusím. Jinak egr mám zaslepenej (jakože jen podložky u přírub)
tak vlez do ostatních análů, de to i za chodu motoru, když na něco přijdeš testovat uložit,
příklad když jsem měl fábku a jezdil na metylester tak volnoběžná dávka chutnala motoru kolem 2
pokud se v zimě nalila nafta tak se motor při pádu na volnoběh mírně protřásl