Ahoj chlapáci. Mám Octu II, 1.9 tdi 77kw. Najeto 266 tis. Auto má původní turbo. Při jízdě píská nebo lehce pohoukává. Není to nic strašného, ale slyšet je. Olej to zatím nežere, vozidlo vůbec nekouří a táhne normálně. Vozidlo má lehký čip. Je nutné turbo vyměnit? Budu jezdit dálníční provoz v blízké době. Zvažuji, zda dát repas nebo jezdit dále s původním. Díky moc za rady.
Jasan. Taky se mi nechce vytahovat něco, co funguje. Navíc bych ani nevěděl, co za repas tam šupnout. Na dovoz z Polska a špatně provedený repas zvědav nejsem. Zkušenost z minulosti. Takže pískání neřešit. Díky
No u manuálu pohoda ale co já budu dělat s automatem nevím. Když mi lehlo v automatu naposled lehlo tak že se zadřelo nezlomilo a tím pádem jsem v nouzi dojel bez ztráty oleje.
Naposledy upravil(a) hansdob dne 23 zář 2017, 10:09, celkem upraveno 4 x.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
hansdob píše:No u manuálu pohoda ale co já budu dělat s automatem nevím. Když mi lehlo v automatu naposlet lelo tak že se zadřelo nezlomilo a tím pádem jsem v nouzi dojel bez ztráty oleje.
nic utekat...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
No me piska i fungl nove turbo.Po vycteni tady na foru jsem znejistel,bo stare turbo piskalo,houkalo,tak jsem koupil fungl nove a projev je naprosto stejny..
Podle piskani,ci houkani bych stav turba rozhodne neposuzoval..
Ale já ho mám taky, ale přefukovací a maže ho olej 15W-40. Je to samozřejmě jen názor, ale turbo je u koncernu nejčastější problém závady. Jeho regulace a hlavně jeho zasrání a zablokování..Už mám z toho záchvaty smíchu, když sednu do koncernu a přidám plyn...Nouze je součást charekteristiky dieselů z koncernu. Už to ani nenadhodím, lidem to nevadí, většina motorů blafe v otáčkách Multicáry 22 a lidé jsou spokojeni. Dokonce si myslím, že kdyby koncern chtěl pořádně podvádět, klidně by mohl udělat motor se senzačně nízkou spotřebou, /stačilo by tak 35-40kw aby tlustoprdi vyjeli do kopce/, ale do papírů napsat dvakrát tolik a lidé by jim utrhli ruce a byli by spokojeni...
V turbu proudí vzduch,je tam meluzína. Normální projev základní fyziky.
Tuhle jsem měnil nový zadní tlumič BOSAL na OI ASZ a to byla meluzína. Šel okamžitě dolů a zákazník si vyřizuje reklamaci u prodejce.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené