Podvozkové díly
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Podvozkové díly
Ahoj jaké používate dily na podvozky .. ? čepy ložiska silentbloky atd ?
mám pocit že už i dražší díly stojí za prd. napr spodní čepy Lemforder na Xtrail dci cca 13t km a levý už je volný
mám pocit že už i dražší díly stojí za prd. napr spodní čepy Lemforder na Xtrail dci cca 13t km a levý už je volný
Felicia Pickup 1.9TDi ->GT1749VB,Firad 0.280,FMIC, powered by NETOPIER
Kupodivu ten swag mi taky přijde lepší nez lmi. Na všem co jsem dal tak to drží solidně. Lmi jsem plesknul loni do svy okty tak jsem zvědavej. Nechci na svým šetřit ale zname to že
drahy neznamená kvalitní dneska
ještě k tomu lmi.. Myslel jsem že to je OE s vybroušeným číslem ne? Vždycky mi to tak prislo- silenty motoru, podvozku.

dal som do svojich áut na skúšku (golfy, oktávky) TRW, MEYLE HD, LEMFORDER, MOOG, origoVW.
MOOG KO do 15tkm.
origoVW spodne KO do 15tkm
TRW KO čapy riadenia do 1000km roztrhane gumky
spodok TRW OK (25tkm)
lemforder je kratko este (spodne)
MEYLEHD zatial drzi nejakych 15tkm (spodne)
dalej neviem co mam kupit ked pojdu dpc, napada ma este borsehung, delphi, swag
MOOG KO do 15tkm.
origoVW spodne KO do 15tkm
TRW KO čapy riadenia do 1000km roztrhane gumky
spodok TRW OK (25tkm)
lemforder je kratko este (spodne)
MEYLEHD zatial drzi nejakych 15tkm (spodne)
dalej neviem co mam kupit ked pojdu dpc, napada ma este borsehung, delphi, swag
no swag tiez montujem a zatial sa zda byt ok , ono je to aj dost obmedzene dodavatelmi berem z elitu a napr take meyle onni nedodavaju , raz som dal febi silenty na z napravu volvo V70 a cca rok a 10t po horsich cestach a uplne ko vydrolene
Felicia Pickup 1.9TDi ->GT1749VB,Firad 0.280,FMIC, powered by NETOPIER
Není lepší namontovat to nejlevnější co existuje? mi tak připadá že dneska je to uplně jedno... Jinak já montuju někdy febi někdy meyle... ne toledo jsem dával RTS a po cca 8000km (měl jsem to o 7cm dole takže vše dostávalo pořádně zahulit) jsou OK dál nevim auto jsem odstavil
Ford Galaxy 1.9TDi 85kw AUY 2002
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: Podvozkové díly
Zdravím.... Jak to momentálně vypadá s kvalitou? Budu menit čepy řízení a zadní silenty ramen na o1 a zvazuju, jake vyrobce vybrat, at to něco vydrží... Diky
polo 1.4tdi AMF