Dobrý deň prajem, mám problém so stropovým svetlom nesvieti a ani svetlo v kufri. Poistky zo strany vodiča som kontroloval a sú v poriadku. Neviete kde by mohol byť problém ? Ďakujem
Fuco píše:Dobrý deň prajem, mám problém so stropovým svetlom nesvieti a ani svetlo v kufri. Poistky zo strany vodiča som kontroloval a sú v poriadku. Neviete kde by mohol byť problém ? Ďakujem
Ach prepáčte úplne som na to zabudol, jedná sa o Fábiu 1,9 SDI, Hatchback ročník 2001
na diagnostike som nebol, lebo som predpokladal že to bude len žiarovka no kontorloval so ma všetko okey bolo. Nie proste ani pri otvorení dverí či kufru alebo aj pri manuálnom zasvietení nefunguje svetlo na strope a ani v kufri. Poistky sú dobré kontrolované boli. Napadá ma nejaký káblik zlomený alebo tak len kde sa najčastejšie takto láme ?
Zdravím, tak meral som a chýba asi napätie pretože som nič nenameral. Ani v stropovej lampe ani vzadu v kufri. Inak všetko svieti. Po prípade viete mi napísať ktorá poistka je na interierové svetlo ? Skúsil by som ju vymeniť. S pozdravom.