1.9tdi 66kw AGR - jen 3l oleje, po vymene 4l 2cm nad ryskou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.9tdi 66kw AGR - jen 3l oleje, po vymene 4l 2cm nad ryskou
Zdravim,
vydesila me ted moje audi a3. Servisak mi menil olej a po dojeti domu jsem zjistil, ze je olej asi 2cm nad ryskou. Volal jsem mu a rikal mi ze chudinka jezdila jen asi na 3l oleje pritom jsem to mel v rozmezi min max(kontroloval jsem kazdych 1K km). Kdyz tam nalil 4l oleje tak je to 2cm nad ryskou. Vana je pry origo a ja vubec nevim co za to muze. Mate nekdo nejaky napady? Je to spatne a mam upustit? Nebo dolit jeste 0.5l oleje (zbyl mi 1l v 5l baleni)? Nafta do oleje netece
vydesila me ted moje audi a3. Servisak mi menil olej a po dojeti domu jsem zjistil, ze je olej asi 2cm nad ryskou. Volal jsem mu a rikal mi ze chudinka jezdila jen asi na 3l oleje pritom jsem to mel v rozmezi min max(kontroloval jsem kazdych 1K km). Kdyz tam nalil 4l oleje tak je to 2cm nad ryskou. Vana je pry origo a ja vubec nevim co za to muze. Mate nekdo nejaky napady? Je to spatne a mam upustit? Nebo dolit jeste 0.5l oleje (zbyl mi 1l v 5l baleni)? Nafta do oleje netece
jestli stál čumákem směrem dolů tak jodavidolz píše:Oukej, zkontroluju to az budu u auta. Je nejaka moznost ze by pri vymene nevytekl vsechen olej (cca 1.5 litru)?
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.