OCT II RS 125KW BMN -Saní
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OCT II RS 125KW BMN -Saní
Dobry den,opravuji auto vytahl jsem saci potrubi vyrive klapky vymlacene netesne, jak to resite?koupit cele nove nebo je na to nejaky repas?nebo jen vymontovat a zaslepit? vyrabi nekdo zaslepky?co DPF funguje pak normalne nebo je treba pri odstraneni nejake dalsi upravy? dekuji za rady a odpovedi
Naposledy upravil(a) karasek dne 23 led 2018, 22:10, celkem upraveno 1 x.
Opravuje se to tak že se koupí nové sání, ty klapky tam nejsou jen tak pro nic za nic časem budeš dělat DPF off pak vypneš tamhle chyby tuhle chyby a bude to zralý tak akorát na rozebrání protože to nikdo už nedá dohromady nejde natočit-diagnostika chyby 0 to jsem už zažil pokud na to majitel nemá ať chodí pěšky viz heslo opice-banány....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ale si im to pekne vysvetlilLadas píše:Opravuje se to tak že se koupí nové sání, ty klapky tam nejsou jen tak pro nic za nic časem budeš dělat DPF off pak vypneš tamhle chyby tuhle chyby a bude to zralý tak akorát na rozebrání protože to nikdo už nedá dohromady nejde natočit-diagnostika chyby 0 to jsem už zažil pokud na to majitel nemá ať chodí pěšky viz heslo opice-banány....
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Mě je to jedno dej tam třeba bambusovou větev ale tohle nejni řešení ok dá se to použít ale přesně tohle je důvod proč to neprojde na emisích tak půjdeš na "upravu" SW tam teď vypne nějakej šikula chyby pak se zesere zase něco ty to zase ojebeš misto opravy a takhle to bude 3x 4x pak DPF OFF protože ty nebo zakazník to prodává a další se z toho může posrat přeji ti aby se k tobě takhle dojebaný auto dostalo a musel jsi řesit se zákazníkem rozpočet opravy případně jen čas a náklady za uvedení do pojízdného a normálního stavu nechapu co řešíš nejni to díl za 50tis
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Jako já osobně taky nerad něco takhle bastlím, prostě dát sání co tam patří, ideálně starší hliníkový typ a na dalších 250tis je od klapek klid. Na druhou stranu at si každej dělá co chce. A nechci vám tady do tý plodný debaty kecat jo, ale když ty klapky vyhodí a dá sání z BKD tak rozhodně nic kromě zaslepení hadičky dělat nemusí, normálně to funguje a žádnou chybu to nehlásí, to není common rail.