Škoda Octavia 2 facelift-tažné zařízení, denní svícení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kolik
Nováček
Odpovědi: 0

Škoda Octavia 2 facelift-tažné zařízení, denní svícení

Příspěvek od Kolik »

Zdravím mám Škodu Octavii 2 facelift mám dva problémy. Dodělával jsem tažné zařízení s jednotkou tažného zařízení UN-30/1 jednotku jsem podle návodu připojil na CAN-BUS sběrnici. Jednotka načtu pomocí VCDS na pozici 69 bez problému se do ní dostanu. V Gateway byla chyba o nenakódované jednotce tak jsem ji dokodoval a objevila se chyba viz příloha a ještě se rozsvítila indikace prasklé žárovky ale maxidot žadnou žárovku nehlásí.Jednotku přívěsu jsem samozřejmě dokodoval i v OPC.
Nevíte kde by mohl být probém?
Další co nefungovalo bylo denní svícení to jsem dokodoval v centrální elektronice a svítí při poloze 0 na přepínači světel, když přepnu přepínač na pozici auto rozsvítí se hned potkávací světla(auto má světelný senzor) dá se nakodovat aby svítilo ve dne denní svícení a při setmění se automaticky rozsvítily potkávací světla? Pokud ano co vše se musí nakodovat? Poslední věc dá se nastavit aby se při zařazení zpátečky sklopilo zrcátko i když nemám sedačky s pamětí(Na golf VI mi to také fungovalo i když jsem neměl sedačky s pamětí) Díky moc za odpovědi
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“