O2 problém s CZ a DO....už nevím

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JeníkRS
Aktivista
Odpovědi: 0

O2 problém s CZ a DO....už nevím

Příspěvek od JeníkRS »

Vše originál. Fungovalo vše jen přes vložku šlo auto zamknou a nešlo odemknout (pouze řidičovi dveře). DO fungovalo. Kabely jsem prošel a byli dobrý tak jsem dal novej zámek. Připojil a už to šlapalo. Tak jsem to párkrát zkusil a najedou přestala jít dálka (otevřít/zavřít/kufr) přes vložku jen zamknu a při odemykání opět jen LP dveře a rozsvítí se kontrolka na vnitřním vypínači CZ jako že je auto zamčený (oranžový klíč). Jediný závady byli v jednotce volantu ohledně spínačky. Dal jsem jinou a pořád stejný. Pojistky OK,baterku jsem zkusil odpojit. Jedině jak to funguje normálně je přes to vnitřní tlačítko. Už mě nic nenapadá. Nyní bez závada
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Zkus zkontrolovat v jednotce gateway stav sběrnic. Může být komfort sběrnice v režimu jednodrát. Potom zkus zkontrolovat diagnosticky všechny zámky, zda jsou mikrospínače a hlášení o zamčení/odemčení v pořádku.

Potom v jednotce otestuj dálkové ovládání, zda je vidět signál.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Tak jsem se posunul dál. Dálku jsem musel znovu nakódovat. Takže ted to je ve stejném stavu jako na začátku. DO zamkne vše. Přes vložku zamknu vše odemknu jen dveře řidiče. Nový i starý zámek to stejné. Jednotky jsem prolezl a jednodrát to nepíše.
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
dejdar
Přispěvovatel

Příspěvek od dejdar »

To jde nastavit v kódování jestli přes vložku odemykáš celé auto nebo jen řidičovi dveře.
jirka cordoba GT TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka cordoba GT TDi »

Nekodoval tam nekdo prepravni rezim?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

namá to origo alarm?
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

A kde to nakoduju.? Pres dalku je to nakodovany ze se maji otevrit vsechny dvere ale pres vlozku to neznam.. Prepravni rezim nevim to jsem nekoukal. Ano ma to original alarm
-Derbi Atlantis 2T
Martinn
Přispěvovatel

Příspěvek od Martinn »

Když má OII originál alarm, tak "přes vložku" otevřeš jen dveře řidiče. To není závada.
dejdar
Přispěvovatel

Příspěvek od dejdar »

Kóduješ to v dlouhém kódování v komfortu. Nicméně bych to tak nechal, teď pokud někdo vylomí vložku u řidiče tak se neodemkne celé auto a zůstane zapnutý orig. alarm a spustí poplach.
Pokud to překoduješ tak vylomení vložky odemkne celé auto a vypne alarm.
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Jo je pravda ze kdyz jsem to otevrel pres vlozku tak se po chvilce alarm zapnul. Takze jsem to cely rozebiral zbytecne :D tak diky za rady kluci ;) zas o kus chytrejsi
-Derbi Atlantis 2T
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“