VW Transporter vs. Scudo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Transporter vs. Scudo
Chlapi, co vy na to : F SCUDO (Jumpy,..) asi rok 2000-1 anebo VW T4 1,9TD odpovídající cenou, tedy asi rok 97-98?
Rád si vyslechnu váš názor a zkušenosti na tyto dodávky, pro a proti s možnými trablemi v provozu. Dík
Rád si vyslechnu váš názor a zkušenosti na tyto dodávky, pro a proti s možnými trablemi v provozu. Dík
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Auta se navrhujou, aby se dobre skladaly ve vyrobe a aby majitel vytopil vatu pri opravach za odstrojeni/nastojeni, protoze to muze delat i ucednik, ale muze se uctovat 1100Kc/h za "montážní práce".Huml píše:teď jsem měnil turbo a myslel jsem, že to rozkopu, když pominu to, že jen jsem tam strčil ruce, tak jsem je měl černý až po rameno, tak to navrhoval nějakej debil, okolo turba je na každou stranu 15cm místa a oni to tam tak nahňácaj
chlapi díky za názory,souhlas, je to o stavu auta. A došli jste tam, jak obvykle - auta na F nebrat, v Renaultu mají v konstrukci inženýra, co přemýšlí jak to co nejvíce mechošům zkomplikovat aj
Tak hele, ale furt mám dilema, jestli je starší VW t4 s více proprděnýma sitzema(např r.v. 97) více vert, než mladší scudo (např.2001). Ať nakonec víc jezdím, než stojím ve frontě na drahé díly, co stojí ranec, byť pyšně že mám VW. Chápete, ne každý má za milenku bankéřovou dceru..
Budu vám vděčný, když se dál zamyslíte (např.když už tak raděj starší F td nebo jtd?), na co dát obzvlášť pozor(př. náprava,..?)

Budu vám vděčný, když se dál zamyslíte (např.když už tak raděj starší F td nebo jtd?), na co dát obzvlášť pozor(př. náprava,..?)